2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

2401 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من اقدام به بارداری هستم،دو روز پیش عکس رنگی رحم داشتم،این ماه میتونم اقدام به بارداری کنم یا بذارم ماه دیگه؟؟روز ۱۰ پری رفتم برای عکس رنگی رحم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میگند حداقل تا دو ماه باید صبر کنی 

دوماه😢همینجوریشم هشت ماه اقدام کردیم نتیجه نگرفتیم،آخه داخل همین نی نی سایت بعضی خانوما گفته بودن همون ماهی که عکس رنگی گرفتن باردار شدن

سه روز بعد از عکس رنگی میتونین اقدام کنین. اگه روزای تخمک گذاری تون رو از دست نداده باشین... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
چند وقت اقدامی؟

من یه۶ماهی هس رفتم اینجا دکتر بعد گفت ی میوم کوچیک داری و فولیکولت پایینه.بعد رفتم‌تهران ی دکترمعرفی کردن اون گف ن مشکلی نیس برو تاعید حامله نشدی بیا .حالا میگم حتما ی چیزی هس و الکی وانستم تاعید

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
ببخشید چرا عکس گرفتی ؟منم چن‌ماه اقدام‌کردم خبری نیس گفتم برم دکتر

هشت ماه اقدام کردیم،آزمایش من و همسرم سالمه،دکتر گفت پری شدی بیا برات عکس رنگی بنویسم

دوماه😢همینجوریشم هشت ماه اقدام کردیم نتیجه نگرفتیم،آخه داخل همین نی نی سایت بعضی خانوما گفته بودن ه ...

سه زود دیکه اقدام کن خیلیا گغتن سه روز بعدش انجام دادن باردار شدن

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
چطور بود عکس رنگی درد داشت

سلام پریسا جان. ان شاءالله به زودی زود به حاجتت برسی. دعاگوتم. 

نه. نترس. درد نداره. یه دل درد چند ثانیه ای. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سه روز بعد از عکس رنگی میتونین اقدام کنین. اگه روزای تخمک گذاری تون رو از دست نداده باشین... 

همین هفته تخمک گذاریمه،آخه دکتری که عکس گرفت هم برگشت بهم گفت این ماه اقدام نکن بذار ماه بعد