2777
2789

سلام 

خونه ما آپارتمانیه و ما چند روز پیش رفتیم روستا عروسی ، صبح پنجشنبه ساعت ۴ صبح همسایه ها زنگ زدن گفتن از سقف خونه پایینی آب میاد مثل اینکه خونتون یه چیزی شده سریع بیایید ، ماهم زنگ زدیم عموم کلید داشت رفت ببینه چیشده و گفت که شیر بالکن ترکیده و خونه رو آب برده و ماهم سریع حرکت کردیم اومدیم ، خونمون زیر آب بود از اتاق و حال بگیر تا آشپزخونه دوتا واحد پایینی هم سقفشون خراب شده و دیوار نم کشیده واقعا پول نداشتیم و غصه خونه خودمون یه طرف غصه پول درست کردن خونه اونا هم یه طرف

ما همیشه به همه کس کمک کردیم ، مامان و بابام واس خانواده خودشون کم نزاشتن و همیشه پول دادن ، کمک کردن و .. ولی ما واسه پول به اونایی که میدونستیم پول دارن رو زدیم هیچ کس کمک نکرد حتی عمم گفت پول دارم ولی خب اعتماد نمیتونم کنم:/

مامانم خیلی امروز گریه کرد چشاش وا نمیشه همش غصه میخوره میگه چقد ما خوب بودیم ولی هیچکس خوبی نکرد ..

واقعا دلمون شکسته ، همسایمون اومده به زور بهمون سکه داده میگه کارتون راه افتاد هروقت داشتین بدین ولی خانواده ها حتی یه زنگ نزدن ببینن اصن خونه ما ریخته یا نیاز به کمک داریم ..

- آخر بِدمد صُبحِ اُمـید از شبِ من ... »

گاهی غریبه ها از صدتاآشنا بهترن

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست..! و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است..آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند ! ـــ🗞دکتر شریعتی📨ـــ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کمک کنه بهت عزیزم 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست..! و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است..آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند ! ـــ🗞دکتر شریعتی📨ـــ

همیشه همینه. هر خوبی ای میکنی برا خوب شدن حال خودت کن و کلا فراموشش کن. تو بزنگاه همه حسابگر و خسیس میشن

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

روزگار همینه متاسفانه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

اون عمه چه پروئه خو نمیخای پول بدی بگو الان ندارم یا نمستونم اعتماد ندارم دیگ سیستم تحقیر کردن جدیده؟؟؟

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

انتظار داشتن از دیگران اول خود آدم رو داغون میکنه،اگر به کسی خوبی کردید انتظار جبران نداشته باشید.

امیدوارم زودتر مشکلتون حل شه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

وای عزیزم.چقد شرایط سختی. واقعا ناراحت شدم. فامیل همینن . فقط باد تو قبقب میندازن. موقش که شد بهت پشت میکنن. بازم صد رحمت به همسایتون . خداخیرش بده. گاهی یه دوست از صدتا فامیل بهتر به یاری آدم میاد

آخه دل مامانم از این شکسته که همیشه خوبی کرده ، هیچوقت دم نزده حتی تو دست و پای خواهرشوهراش بوده و همیشه ام یه چی بارش کردن و هیچوقت جبران نکردن و یا گور مادرشو گفتن ..

آخه عدالت کجای کاره؟

- آخر بِدمد صُبحِ اُمـید از شبِ من ... »