2777
2789

سلام امروز خواهرم تعریف می کرد تو  نمازخونه دانشگاه با همکلاسیاش نشسته بودند که یکی از دوستاش به خواهرم میگه نامزد کرده

خواهرم هم میگه اَه جدی؟ مبارک باشع 

بعد دوستش در جواب خواهرم گفته، برو شوهر کن ،دانشگاه واست شوهر نمیاره 

خواهرمم الان با حرف دوستش خیلی ناراحته،میگه من دانشگاه نرفتم واسه شوهر ،رفتم درس بخونم 

یا جای دیکه شنیدم به خواهرم گفتن این اهنگ غمگین مخصوص تو هست ،چون نامزد نداری

چرا خوشبختی رو تو شوهر می بینند؟

دقیقا

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی تو زندگیش یه هدف و یه دیدی از خوشبختی داره 

کسی رو نمیشه شماتت کرد 

اگر شما یا خواهراتون هدف و ویژن متفاوتی از خوشبختی دارین باید همون رو دنبال کنین و اینطور حرفا شما رو ناراحت نکنه🤎

ازدواج هم بخشی از زندگی هست و نه تمام زندگی

Highest in the room

اشکالی نداره کسی خوشبختی رو توی ازدواج خوب ببینه

ولی این مواردی که گفتی بیشتر کم عقل و حسود به نظر میان.

بگو با اسکلا نگرده

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.

بعضیا انقدر تو خونه ی پدرشون سختی میکشن ک خوشبختیو توی ازدواج میبینن 

وقتی ازادی نباشه برای ی دختر همینه 

بعضیا هم وقتی خوشبختیع مادرشونو میبینن دلشون ازدواج میخواد نمیشه قضاوت کرد 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

خوشبختی از نظر ادما متفاوته این که یکی خوشبختی رو تو شوهر ببینه و یکی تو لاغر شدن و یا مثلا درس خوندن و یا شغلی که میخواد و هیچ اشکالی نداره 

فقط ما خانما یه طوری شدیم که همش میگن این فکر بده! نباید اینطور فکر کرد! در هر صورت ازدواج میتونه بخشی از زندگی ما باشه و یک چیز الزامی نیست ! پس فکر نکنید هر کسی که خوشبختی رو تو شوهر میبینه آدم خز یا آدم تنبل و رو مخ یا هر چیز دیگه ای که فکر میکنید هست 

به تعداد کل ادمای دنیا هم تعریف هست واسه خوشبختی :) پس به نظرم اول باید اینو درک کرد و بعدشم سیع کنیم نظر خودمون به بقیه تحمیل نکنیم:) 

و این دلیلی نیست که خواهرت بخاطرش ناراحت بشه عزیزم 

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

نگاه افراد با هم متفاوته.

نیازها متفاوته.

اولویت بندی ها متفاوته.

هدف افراد در زمان های مختلف با هم فرق میکنه. 

همه مثل هم فکر نمیکنن. 

فقط مسئله اینه که دوستش نباید نظر خودش رو اینطوری به دیگران بگه و به نظر من این مدل حرف زدن درست نیست. 

ازدواج کوته فکری نیس ،ازدواج به هرقیمتی کوته فکریه

🤣🤣🤣🤣 خندم گرفت نمیدونم چرا

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .