2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه 4روز مونده ماه پیش نمی‌دونم بارداری شیمیایی بود هرچی میزدم مثبت میشود آخر پریود شدم  میترس ...

ببین گلم من روز موعد پریودی رفتم نشون داد آزمایشم  

اما  هر چی بی بی چک میزدم یا اصلا نشون نمی داد و خراب بود ،یا هاله مینداخت  یا منفی  

اینقدر استرس کشیدم 

منم دو بار سقط داشتم و الان باردارم تازه دارم با ازمایش خون بتا رو مدام چک میکنم یک روز در میان

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر ....                 آری شود ولیک به خون جگر شود ....

دیدم مهلا جان

من که هاله رو میبینم کمرنگه ولی دیده میشه انشالله که مثبته

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

هاله دارن عزیزم ولی اولی بیشتر مشخصه تا دومی...کاش یه آز میدادی🥺

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
فک کنم کاذبه. صبر می کنم تا هفته دیگه ولی کمرم خیلی درد می کنه 

انشالله که مثبته ولی هالش اون طوری محکم نیست که دل آدمو قرص کنه دقیقا مثل بیبی چکای من!🤦🏻‍♀️

دقیقااا وای چرا باید مثبت بشه به نظرت از چیه 

بطور طبیعی تو بدن انسانhcgوجود داره

میبینی وقتی آزمایش میدی عددش میشه مثلا ۱.۲ و میگن منفیه؟

Hcgهس دیگه تو بدن منتها مقدارش باید بیشتر از ۵ باشه که نشون دهنده یه موجود دیگه تو بدن باشه

این هاله خیلی کمرنگ مال همونی هست که تو بدنته بطور طبیعی

نظر من اینه