2777
2789

من ۱۸ شهریور آخرین پری بوده علائم از ۲ مهر شروع شد

از پنج مهر بی بی چک مثبت شد شش مهر آزمایش ۵۰ دیروز شنبه آزمایش ۲۳۵ بود دکتر گفت دو روز دیگه برو سونوگرافی ببین خارج از رحمی نباشه و ساکش دیده بشه چند تا سقط داشتم دکتر گفت اگر ساک بارداری دیده بشه باید آمپول بزنی که این سقط نشه الان سه شنبه برم سونو یا صبر کنم شنبه برم؟؟

راست میگن و فک کنم نظرشون درسته تو18 شهریورهم بارداربودی و پریود شدی اما بتات خیلی پایینه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگن و فک کنم نظرشون درسته تو18 شهریورهم بارداربودی و پریود شدی اما بتات خیلی پایینه

نه عزیزم من ۱۸ مرداد سقط کردم تا ۲۷ شهریور نزدیکی نداشتم چون دکتر گفت عفونت میگیری

هر روزی که دکتر گفته به بعد برو زودتر نرو چون ممکنه ساک حاملگی کوچک باشه و با سونو دیده نشه و برات دردسر بشه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

اون دکتر احمق باید همین الان واست آسپرین و شیاف رو تجویز میکرد ، تو در اصل هنوز موعد پریودت نرسیده بی بی مثبت شده پس جای نگرانی نداره دو روز بعد آزمایشت یکی دیگه بده اگه دوبرابر شد دیگه اصلا نگران نباش

نه عزیزم من ۱۸ مرداد سقط کردم تا ۲۷ شهریور نزدیکی نداشتم چون دکتر گفت عفونت میگیری

اگ اینطوره ساک دیده نمیشه برو یه دکتر دیگه تو هنوز موعدت نشده آخه چی ببینه سونو تا 5هفته چیزی نمیبینن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

این که خیلی خوبه،شنبه برو بابا،منم الان باردارم تازه انروز ازمایش تیتر مجدد دادم،بعدظهر جوابش میاد،خواهش میکنم دعا کن چند برابر شده باشه،منم دوبار بارداری پوچ داشتم خودش سقط میشد

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.