2777
2789
عنوان

ی نفر هم فقط باشه به حرفهام گوش بده

284 بازدید | 23 پست

تو برنامه دیوار یهو چت شوهرم رو دیدم گوشی دست دخترم بود ....یعنی هی بالا می‌رفتی تموم نمیشد ...زنه ازشوهرم پرسیده بود چرا ب زنت خیانت می‌کنی مگه اسباب‌بازیه......میدونین چی جواب داده بود.  تکراری شده😭😭😭😭 دوروزه هی مغزم این کلمه رو تکرار می‌کنه تمام قفسه سینه ام درد می‌کنه له شدم خنثی شدم از همسرم نه احساسی نه عشقی نه نفرتی ....پشتیبان دارم پول هم دارم ولی نه میخوام برم نه بمونم کاش مردها بدونن زنها چقدر پیر میشن ی روزه ...توحموم زیر دوش اینقدر گریه کردم دوست ندارم بچه هام یذره تنش داشته باشن.  پسرم تازه داره می‌ره مدرسه   بغض داره خفه ام میکنه.   تو اوج اعتماد و خوشی بودم...شمارش رو داده پیج رو داده که بهم زنگ بزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دیوار دنبال کیس میگرده چه بدبخته 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

کاش مرحمی میداشتم برای دلت 

با یه آدم کارکشته مشورت کن درباره همه چیز زندگیت 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

عزیزم همه زنا تکراری اند مرد ها هم همینطور

چون تکراری اند دلیل خوبی برای خیانتشون‌نیست

دلیل خیانتشون هوسه کثیفشونه ربطی به تکراری بودن تو نداره

چقدر مرد داریم‌که تو دوران عقد خیانت میکنن

و‌مردی که که تا لب مرگشم‌‌چشمش‌ به نامحرم‌ نخورده

پس این‌موضوع تو ذات ادمه منتهی روش نشده بگه من هرزه ام گفته زنم تکراریه

ناراحت بشم ، ناراحت میکنم 🦩
من هم ازشوهرم سیرم بدم میادازش ولی نمیتونم برم یکبار اشکامو پاک نکرد اما برا بقیه جونشم میده

خیلی سخته...خیلی گریه کرد التماسم کرد خیلی ...میدونی چه مسخره هست بهم میگه طرف مرده سرب سرش گذاشتم یعنی اوج نادانیش هست که فک می‌کنه اینقدر نادونم