عزیزم اینکه تاپیک نذاشتم و فقط خواننده بودم تواین مدت الان جاش نیست که دلیلشو بگم ولی بدون کسی که ب ...
ولش کن بابا اصلا بهش محل نده از خدا بخوا شفا پیدا کنه انقد ب مردم سو ظن نداشته باشه
اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻♀️
فعلا شما تو صف زنبیل گذاشتی 😂 جالبه شما فارسی کیلی کیلی کم ولی چه خوب بعصی اصطلاحات رو بلد ...
بیچاره همسرت🤣🤣🤣
اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻♀️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا به روی خودت نیار ولی نامحسوس کنترلش کن ببین داره کاری میکنه یا نه اگر الان بگی راه پنهان کاری ر ...
چجوری کنترل کنم کارش آزاده با روزی ده تا زن و دختر در ارتباطه تلفنی پیام من که نمیتونم سوا کنم کی کاریه کی الکی مزاحم تلفنی هم داره ولی گوشیشو چک میکنم چیزی نداره
عزیزم اینکه تاپیک نذاشتم و فقط خواننده بودم تواین مدت الان جاش نیست که دلیلشو بگم ولی بدون کسی که ب ...
وقتی موضوعی که میزنی
جنجالی هست
اتفاقا جاش هست که دلیل ۳ سال سکوت این کاربری رو بگید .....
به هر حال داستانت
مو لای درزش نمیره
برای خیانت
اگر زندگیته واقعا
به بقیه نشونه ها به جز لباس زیر دقت کن و ببین چی به چیه
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
همچنین شما .... سالگرد کاربریت هم مبارک پیشاپیش سه سال بدون حتی یک کامنت .... جالبه 🌹😊
سه ساله هربار مشکل داشتم میومدم داستان های مثل زندگی خودمو میخوندم میرفتم همیشه مشاورم میگفت دنبال این مطالب نباشم منفیه جذب زندگیم میشه خیلی مشکلات دارم ولی بردم تو اتاق مشاور ولی اینیکی حالمو بد کرد نتونستم تا وقتی میرم مطب تحمل کنم