2777
2789

بیاید سوتی و خاطره های خوبی که داریم رو بگیم . پوکیدیم از غضه...

خودم بگم : 

رفتم لوازم آرایشی بهداشتی با یه قیافه خیلی مهم گفتم ببخشید کتاب مرطوب کننده دارید؟ فروشندم میگفت ببخشید کتاب چی؟ منم هی میگفتم کتاب مرطوب کننده میخواستم ‌. یه نوع هستش شیر گاوه اون هیلی خوبه . حالا من هی توضیح میدادم اونم هی میریخت ‌. بعدشم گفت خانوم کتاب و چه جوری اخه میخواید بزنید به صورتتون؟؟ 

اخرش گفتم ببخشید اقا من زیادی درگیر کنکور و اینام🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه هیچوقت اونجا نرو😑

به خداااا دیگه نرفتم . تازه پیجشم‌ گرفتم گفتم حالا من یه نگاه میندازم کرم مرطوب کننده ای که لازم دارم رو و ببینم پیدا میکنم🙂

الکی..🤨

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

وایییی یه دونه دیگه بگم . مدرسه بودم سال دهم . حالا من وقتی پیریود میشم نابود میشما . مدرسه بودم زمستون بود یه متر برف زمین بود . رفتم با هزار بدبختی اجازه گرفتم که‌ خودم تنهایی برم خونه . همین که اومدم از در مدرسه خارج بشم بیهوش شدم . وقتی بهوش اومدم یه پام رو یه دختر و پیا دیگه رو معاون و کلمم دو تا دختر دیگه و بین زمین و زمان معلق بودم . لامصبااا نرفته بودن یکی رو صدا بزنن خودشون گرفته بودن بلند میکردن . همین که به هوش اومدم دیدمشون ترسیدم اونام هل کردن میچرخوندنم . یه بار دیگه غش کردم🤣🤣🤣

عکس از اسپری بدنم گرفتم بردم لوازم آرایشی بعد عکسو آماده کرده بودم ک دیگه قفلو باز کنم سریع نشونش بدم 

گوشیو گرفتم سمت طرف قفل باز کردم گفتم این اسپری میخاستم

دیدم زنه اینجوری شد😳😐

گفت این؟ گفتم بله اسپری رو دارید؟

حالا منم اینجوری🙂

یکم زنه نگاه کرد دیدم مشکوکه گوشیو برگردوندم دیدم عکس دونفری خودمو شوهرمه😑

زود یه اسپری بی مربوط خریدم و جیم شدم 

هنوزم ک هنوزه از جلوی مغازشم رد نمیشم

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜