2777
2789

من که هفته پیس دادم اومدن تمام سقف کاذب خونه رو سم پاشی کردن خدارو شکر فعلا سوسک داخل نیومده ....اره بوش اگه زیاد باشه ضرر داره 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
من که هفته پیس دادم اومدن تمام سقف کاذب خونه رو سم پاشی کردن خدارو شکر فعلا سوسک داخل نیومده ....اره ...

منم هفته پیش زدم رفتم بیرون ولی همه نابود نشدن الان زدم تو یکی از کابینتا بوش زیاده🤕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هفته پیش زدم رفتم بیرون ولی همه نابود نشدن الان زدم تو یکی از کابینتا بوش زیاده🤕

باید بزنی زیاد  از خونه بی بیرون چند ساعت تا بوش بره بعد برگردی خونه 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️

چه سمی خیلی خوبه؟؟؟

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه  
میگن کامن  ولی من دو سه تا مغازه رفتم نبود یکی دیگه گرفتم

آخه من کامن گرفتم اصلا نتیجه نگرفتم 

حالا موندم چکار کنم 

دخترمم مشکل ریه داره میترسم زیاد استفاده کنم

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه