2777
2789
عنوان

کممممک سالن زیبایی سمت شرق تهران

589 بازدید | 8 پست

آخر آبان تهران عروسی برادرشوهرم هست، من شیرازم و سالن زیبایی‌های تهران رو اصلا نمیشناسم

یه سالن تمیز، با قیمت مناسب که آرایش لااااایت و شینیون موهای کوتاه رو خووووب در بیاره

ترجیحا نزدیک نظام‌آباد باشه، چون دخترم یک سالشه، دیگه باید فکر اون هم باشم

هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل رز و گیوا تهرانپارس خوبه 

من خودم ۱۱سال قبل عروسیم گیوا شهرک غرب رفتم کاراش عالیه

گل رز همسر پسرخالم و دختر خالم برای  نامزدیشون رفتن

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

گل رز و گیوا تهرانپارس خوبه  من خودم ۱۱سال قبل عروسیم گیوا شهرک غرب رفتم کاراش عالیه گل رز هم ...

عزیز، دخترخاله‌ات اینت راضی بودن؟

چون لایت بودن میکاپ برام خیلی مهمه

بعضیا لایتشون هم درحد آرایش عربیه!

هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696
عزیز، دخترخاله‌ات اینت راضی بودن؟ چون لایت بودن میکاپ برام خیلی مهمه بعضیا لایتشون هم درحد آرایش ع ...

خوب بودن من خودم لایت و ارایش ملایم می پسندم خیلی خوب بودن اینا سرشون شلوغه بری هر روز مشتری دارن میتونی نمونه کارشون ببینی . چون چند نفر میکاپ انجام میدن ببین کدوم یکی کارش از همه بهتره از مشتریاشون پرس و جو کن 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜