2777
2789
عنوان

تنهایی

91 بازدید | 12 پست

سلام من دخترم مهندسی مکانیک راه دور قبول شدم ورودی جدید بودم امروز توروخدا کمکم کنید من اومدم خوابگاه که قبل من چندتا دختر هم خوابگاهیم هستن مثل من ورودی جدیدن ولی زودتر اومدن چند روز و یه جورین رفتارشوون تهرانی هستن. من گیلانی از دماغ فیل افتادن و من ادمی ام اجتماعی اهل خنده و شوخی به اندازه ولی اونا بدجورن با من خیلی بد رفتار میکنن همین اولش که اومدم داره دلم میترکه از غصه و گریه من تو این شهر غریبم ازونور دختر هم فوقش سع تا تو دانشکده مکانیک هست من دست دارم باهاشون نزدیک باشم ولی اونا اخلاقایی وارن که من نمینتونم تحمل کنم دلم هوایه خونمو کرده خسته شدم همین اول کاری چیکار کنم کمکم کنبد ک

عزیزم درکت میکنم خیلی سخته من دوران دانشگاهم خیلی تنها بودم توکلاس همه چند نفری باهم دوست بودن اما انگار منو نمیدیدن! با اینکه خوش قیافه تر و سرترم بودم و خیلیم خاکی! حالا خودتو ناراحت نکن شاید درس شد فرجی شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار بگذره اولش سخته کم کم دوست پیدا میکنی فلن وقتتو با مجازی پر کن 

به خدا دارم دق میکنم خانوادم نیستن پیشم اینم اذیتم میکنه ازونور رفتازایه مغرورانه اینا داره بهم بد میگذره مگه اینا هم مثل من ورودی جدید نیستن پس چرا انقدر باهم خوبن بامن نه امروز دوبار یه چیز کوچک خواستم بهم ندادن ولی به بقیشون دادن اینا خودشون تازه دوروزه اشنا شدن خیلی دارم اذیت میشم به مسیول خوابگاه گفتم اتاقمو عوض کن نکرد

عزیزم درکت میکنم خیلی سخته من دوران دانشگاهم خیلی تنها بودم توکلاس همه چند نفری باهم دوست بودن اما ا ...

دارم اذیت میشم ما شمالیا واقعا خونگذمیم  اینا خیلی دارن بد رفتا. میکنن به خدا تایب مکنم گریم مگبره

به خدا دارم دق میکنم خانوادم نیستن پیشم اینم اذیتم میکنه ازونور رفتازایه مغرورانه اینا داره بهم بد م ...

تحمل کن عشقم اصن میخای با خودم چت کن پیام بده تا رفیق پیدا کنی وای خیلی سخته درکت میکنم اگه کمکی ازم برومد میتونی روم حساب کنی بزار دو روز بگذره میری تو کلاست خودتو نزدیک کن به بچه‌ها من خودم ترم سه ام ولی تو شهر خودم تو دانشگاهم با کسی اوکی نشدم بجز ی دختره که باهم سرکلاس میشینیم بعد کلاسم گاها میحرفیم ولی اصن رفاقت نکردم تو دانشگاه ولی تو که خوابگاهی مجبوری رفیق شی با چن نفر که تو شهر غریب تنها نمونی شبا زود بخواب روزام کلاساتع عصرش با یکی از بچا بزن بیرون یا به رفیق و خانواده بزنگ سرتو گرم کن به مرور بچا بات اوکی میشن تو خوابگاه توام که گشاده رو و اجتماعی هستی اولشه تحمل کن اوکی میشه 😀

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜
تحمل کن عشقم اصن میخای با خودم چت کن پیام بده تا رفیق پیدا کنی وای خیلی سخته درکت میکنم اگه کمکی ازم ...

نمیدونی کع چه اخلاقی دارن خیلی خودشونو میگیرن من خانوادمو میخوام پشیمون شدم اومدم واقعا اگر میتونی باهام چت کن خیلی هستم و میترسم

نمیدونی کع چه اخلاقی دارن خیلی خودشونو میگیرن من خانوادمو میخوام پشیمون شدم اومدم واقعا اگر میتونی ب ...

باش درخواست بده هروق خواستی بمن پیام بده 

من درک میکنم منم دانشجوام واقن بضیا انگار از فضا امدن تحملشون سخته ی رفتارایی دارن ک نمیشه باشون حرف زد 

باشه من الان دعوت به دوستی نی نی سایت و.زدم 

نت انقد بده که اون قسمت درخواست دوستیارو بالا نمیاره فلن همینجا پیعم میدیم تا اوکی شه اون 

خلاصه اینو بگم بت که مام تو کلاسمون ازینا داریم و من اصن حرفی نمیزنم باشون ولی با کسایی که خوبن در حد سلام علیک اوکی شدم من دوستایه دبیرستانمو از دست دادم و الان با اینکه دانشگاه شهر خودمم تنهام انقد تنهام که دیگه حوصله هیچی ندارم منزوی شدم از جمع بدم امده منی ک کلی رفیق داشتم و شاد و سرزنده بودم 

نت انقد بده که اون قسمت درخواست دوستیارو بالا نمیاره فلن همینجا پیعم میدیم تا اوکی شه اون  خلا ...

بیا رفیق مجازی بشیم فقط اون قسمت نی نی سایت درخواست دوستی اوکی بشه میتونیم شماره همو به هم بدیم

بیا رفیق مجازی بشیم فقط اون قسمت نی نی سایت درخواست دوستی اوکی بشه میتونیم شماره همو به هم بدیم

اوکیه عزیزم 😍❤️ فلن که اونجارو نمیاره هروق اوکی شد شمارمو میزارم برات