2777
2789

همش به فکر پسر و رل فلانی ان. درک نمیکنم چی تو پسرا میبینن(مخصوصا پسرای محلمون) که اینقدر درگیرشونن. تمام صحبتاشون حول محور اینکه طرف جدیدا چیکار کرده با کی رل زده چرا با اون رل زده میگذره. نمیتونمم ازشون جدا باشم چون همینجوریشم زیادی تنهام. نیاز دارم چند نفر دورم باشن تا حداقل خودمو گول بزنم که تونستم تو دبیرستان برای خودم دوست و رفیق دست و پا کنم. باید خوشحال باشم درگیر این مسخره بازیا نشدم یا ناراحت برای اینکه بینشون مثل یه مامانبزرگ 80 ساله میمونم...؟

•• 𝘉𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦𝘧𝘶𝘭 𝘸𝘩𝘰 𝘵𝘰 𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘶𝘱, 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘢 𝘧𝘦𝘸 𝘤𝘢𝘳𝘦, 𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘶𝘴...

منم هیچوقت نفهمیدم چجوری میتونن قفلی ی مرد یا پسر باشن 

خیانت کنن

یا کراش بزنن 

اصلا نمیفهمم

یا حتی فالو کردن و این کوفتا

نمیتونم اصن با اینا کنار بیام

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا تو عاقلی اوناهم چندسال بعد میفهمن وپشمیون میشن

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

و بحث سم استوری هاشون که هیچ ...

خدایا اینا چرا اینجورین

•• 𝘉𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦𝘧𝘶𝘭 𝘸𝘩𝘰 𝘵𝘰 𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘶𝘱, 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘢 𝘧𝘦𝘸 𝘤𝘢𝘳𝘦, 𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘶𝘴...

تو موفق تر میشی

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️