بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
تو نژاد ما خیلی شایع هست و بعد از بلوغ شروع میشه و رفته رفته با تغییرات هورمونی مثل بارداری و اختلالات هورمونی ممکنه بیشتر شه
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
چرا فکرمیکنید باید همه مثل سفید برفی باشن🙄 یکم بیخیال باشین بدنتون رو دوست داشته باشین
بدنمو دوس دارم اتفاقا من حتی با موهای زائد هم مشکلی ندارم 😅 داشتم تو تاپیکا میگشتم دیدم خیلیا تو همین امسال هنوز چنین مسائلی اذیتشون میکنه ، گفتم بپرسم ببینم برا همه اینجوریه یا بقیه مشکلی ندارن ، منم اوکیم با رنگ پوستمو بدنم
ن مشکل ما خانوما اینع ک فکر میکنیم همیشع باید ما بی نقص باشیم چرا این سئوال برای اقایو ...
مهم اینه هرکی از خودش راضی باشه همینجوری ک هست ،
بعضی از خانوما رو میبینم هنوز تو این قرن از ی نفر ک تعریف میکنن مثلا میگن دختره خوشگله ولی سبزه هست (انگار رنگ پوست سفید شده معیار زیبایی) بخاطر همین کسایی ک تیرگی دارن یا پوست سبزه دارن اعتماد ب نفس پایینی دارن دنبال راه درمانن .