2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تهمت دزدی زد

568 بازدید | 12 پست

من واس دخترم هر موقع میخواستم پس انداز کنم پولمو جمع میکردم و براش شمش  نیم گرمی ۲۴ عیار میخریدم  ، تو خونه گذاشته بودم دقیقا یکسال تموم دست بهش نخورده بود ، معلوم نیس کجا پول کم آورده برداشته فروخته بعدم انداخت گردن من ،هیچی بدتر از تهمت نیست دیگه واقعا موندم خدا و عدالتی هم هست؟؟؟؟ نابود شدم تو این زندگی هر بلائی فکرشو میکنم تو این ۴ سال سرم آورده خدا از استادش که مادرش نگذره من هیچ وقت نمیبخشم هیچ وقت دلم داره از جا کنده میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر خوبی برای دخترت هست؟؟؟ اگرهمسرخوبی نیست؟؟وگرنه طلاق

سر دختر بیچارم اینقدر غر میزنه و همش دعوا میکنه همش قرض داریم هیچ چیزی واسمون نمیخره همه جا هم میگه من همه کار میکنم هم بددهن هم اذیتم میکنه خیانت هم که ازش دیدم اونم چند بار ، اما چون متاسفانه ازدواج دومم از حرف مردم میترسم بگن که دیدی دومی هم طلاق داد

وای  چی شد اصلا باهاش ازدواج کردی؟ از اول همین بود؟ اعتیاد نداره؟

بازیگر فوق العاده ای بودن خودش و خونوادش ، ازدواج اولم که شکست خورد بابام داشت سکته میکرد که جدا شدم همش دخترعمه هامو و بقیه رو میزد تو سرم که اونا دارن زندگی میکنن تو نتونستی با اینکه مقصر من نبودم ازدواج کردم که بابام ببینه طلاق آخر دنیا نیست متاسفانه این بدتر شد 

بازیگر فوق العاده ای بودن خودش و خونوادش ، ازدواج اولم که شکست خورد بابام داشت سکته میکرد که جدا شدم ...

اول برای خودت یه کار و حرفه ای یاد بگیر

بعد که خیالت راحت شد میتونی درآمدی داشته باشی بفکر جدا شدن باش