2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم با زن عموش

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 36 پست
خوشم اومد ایده خوبی بود. زیر لفظی هم پرینت چتای خائنین

اره 

مطمعنا حركت ريسكيه ؛شايد اسي ترسو باشه

ولي من وقتي به قلبش فكرميكنم ميبينم اتيش زدن شهري كه اونا توش هستن هم كمه

دلم يه جاي دور ميخواد! خيلي دور...
خوبه قانعی می خندی ،به ننش هم کاری نداری 😄

شما کار نداری که تو سایت بارداری هستین به بقیم تیکه میندازین؟

یه جایی ارنست همینگوی میگه: "تو چنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم رنج میکشی" چقدر حال خیلیامونه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره  مطمعنا حركت ريسكيه ؛شايد اسي ترسو باشه ولي من وقتي به قلبش فكرميكنم ميبينم اتيش زدن شهري ...

البته ار قصد جدایی باشه جار بزنه و همه بفهمن و طلاق بگیره. اما اگر جدایی نیست پیش شوهر و خاندانش بگه بره بشینه سرزندگیش

البته ار قصد جدایی باشه جار بزنه و همه بفهمن و طلاق بگیره. اما اگر جدایی نیست پیش شوهر و خاندانش بگه ...

همون خواستگاري جوابه

چه جدابشه چه نشه

غريبه نيست كه توجمع اونايين كه بايد باشن 

دلم يه جاي دور ميخواد! خيلي دور...
حالم خیلی بده نمیتونم حتی به خونوادم بگم مامانم مریضه بفهمه سکته میکنه احساس پوچی میکنم نمیدونم بای ...

همه رو ول کن ، خودتو بچسب.اون شوهرو که باید تو گل خابوند….

پس الان برو تو تمام فامیل خودش جار بزن،هم دلت خنک شه، هم ابروی نداشتش به باد بره،…گور بابای خانوادش ، ملاحظشونو نکن، چون دست پرورده اوناست.

مامانت هم بسپار به خدا،فقط خودتو نجات بده

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨