غیر خیابان بهار و عبدل آباد، بورس کجاست تو تهران؟ کالسکه دوقلو میخوام
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
بعد حتما حتما دو تا گهواره برقی بخر. و حتما حتما صندلی غذا بخر. اینکه از دیوار می تونی بخری که خیلی مقرون به صرفه تره. و باقیش رو جوردیگه برای بچه ات هزینه کنی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم. از سایتهای اینترنتی بخر. خیلی بهتره. بعد حتما حتما دو تا گهواره برقی بخر. و حتما حتما صندلی ...
صندلی ماشین دوتا میخواد؟ تجربه شو داشتین؟
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
صندلی ماشین بله. اما بیشترین استفاده از صندلی غذاست. چون بچه دوقلو حتما حتما حتما صندلی غذا می خواد. من از دیوار خریدم. دو تا صندلی غذا. دوتا صندلی ماشین. اما پولم نرسید. یه دونه گهواره برقی خریدم. از دیوار. ولی قشنگ پدرم دراومد. تجربه داشتم حتما حتما حتما گهواره برقی دو تا می خریدم