2777
2789

سلام دوستان.

من گفته‌های دختر-گرانبها و بانو آرتمیس رو خوندم و الان میخوام بدون توجه به اتفاقای افتاده در زندگیم رو آزمونم متمرکز شم ولی خیلی سخته....همسرم بهم خیانت کرده و البته نمیدونه من متوجه شدم. منم خیلی تحت فشارم اما تا یکی دوماه آینده بنا به کارهای مشترکی که با هم داشتیم و این کارها تا یکی دو ماه دیگه نتیجشون میاد من مجبورم تحمل کنم....چون اگه الان ولش کنم، ممکنه همسرم هم پشت پا بزنه به کارای مشترکمون و تمام زحماتم ممکنه پوچ بشه. هفته دیگه هم یه آزمون مهم دارم ولی اصلا نمیتونم تمرکز کنم.... همش یاد کارای زشتش می‌افتم. لطفا راهکار بدین که بیخیال اون بشم و بیافتم رو کار خودم‌. 

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀

منم لایک کنید 🌼 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سخته ولی ت قوی هستی از پسش برمیای این دو صباح رو نبین ب آینده و اهدافت فکر کن

خیلی سخته...مخصوصا اینکه باید وانمود کنم اتفاقی نیافتاده

اگ میتونی سعی کن یه چندروز از محیط خونتون دور شی واز همسرت دور باشی برو جای دیگ وبشین برای ازمونت بخ ...

اینکار و هم انجام دادم اما بخوام رو یه چیزی فکر کنم یهو میبینم ناخودآگاه ذهنم رفته به سمت مرور اتفاقای بد

اینکار و هم انجام دادم اما بخوام رو یه چیزی فکر کنم یهو میبینم ناخودآگاه ذهنم رفته به سمت مرور اتفاق ...

حالتو درک میکنم منم شرایط تو رو دارم از شوهرم ضربه خوردم اما ب طریق دیگه ای ،چاره ای نداریم جز سرگرم کردن خودمون وپاکسازی کردن اگ میتونی انجام بده پاکسازی هوآپونونو اگ میتونی بزن تو گوگل سرچ کن واقعا خوب

حالتو درک میکنم منم شرایط تو رو دارم از شوهرم ضربه خوردم اما ب طریق دیگه ای ،چاره ای نداریم جز سرگرم ...

پاکسازی کردن و نمیدونم چیه..سرچ میکنم حتما. ممنون از پیشنهادت‌.

چجوری باید فراخوان بدیم برا یه کاربر خاص؟ الان من دو نفر و میخوام بیان نظر بدن ولی چرا آبی نشده؟ الان اینجوری پیام براشون میره به نظرتون؟