بچه ها دلم گرفته 😔 مصاحبه کاریم کنسل شد خواستگارمم رد کردم هر دو هم بخاطر مامانم
کی میاد درد دل و مشورت کنیم؟ اصلا موندم چی کار کنم
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
ببین تدریس ریاضی تو خانه ی ریاضیات یا جایی میتونی بری؟
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این چیزا راضیم نمیکنه دیگه توقع من یه کار خوب و رسمیه که نیست پدرشوهرمم میتونه کاری کنه ولی نمیکنه ...
خب واسه شروع خوبه دیگه
باز مدارس غیرانتفاعی یا دانشگاه پیام نور برو واسه تدریس یا تو شرکتی خصوصی مشغول به کار شو مخصوصا اگه کامپیوتر رو کامل بلد باشی بعدش کم کم ارتقا پیدا میکنی پیشنهاد های شغلی بهتری جور میشه بعد از اینکه رزومه و سابقه کارت تکمیل شه
خب واسه شروع خوبه دیگه باز مدارس غیرانتفاعی یا دانشگاه پیام نور برو واسه تدریس یا تو شرکتی خص ...
ببین کامپیوتر رو که کامل مسلطم برنامه نویسی های مربوط به رشتهم هم تا حدودی بلدم، ولی میدونی تو یه کمالگرایی گیر کردم که مثلا اگه میخوام برم شرکت خصوصی باید اون شرکت مثلا هواوی باشه
نمیتونم خودمو به شرکت بی اسم و رسم و حقوق ادارع کار قانع کنم
ببین کامپیوتر رو که کامل مسلطم برنامه نویسی های مربوط به رشتهم هم تا حدودی بلدم، ولی میدونی تو یه ک ...
ولی خودت رو به خونه و دیواراش و بیکاری قانع میکنی؟