2777
2789

سلام دخترم 5 سالشه موهاش فر سیم تلفنی بود رفته رفته موهاش فرش داره باز میشه هم اینکه وز شده هر کاری میکنم فایده نداره براش کلاه خواب ساتن خریدم شبا اصلا بدون کلاه نمیزارم بخوابه نرم کننده داخل حموم و کرم موی فر و شامپو بدون سولفات و گره باز کن اینا رو الان سه چهار ماهه براش استفاده میکنم موهاش بهتر نشد که هیج بدتر هم شده خیلی فر موهاش رو دوست داشتم چیکار کنم فر موهاش دوباره برگرده و مثل قبل فر بخوره شما برای موهای بچه هاتون چه محصولاتی استفاده میکنین؟ 

دختران فرشتگانی هستند از آسمان برای پر کردن قلب ما با عشق بی پایان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فكر كنم داره. از بين ميره. فر هاش كم كم. ديگه تو. رويش موهاي جديد هم فر نباشه  درسته ؟ موهاي ج ...

آره موهای ریزی که جلو سرش هست صافه😢

عزیزم فر بودن ارثیه وقتیم باز بشه باز میشه الکی این کارارو نکن

خوب خودمم موهام فره دیگه بابا و داداشم و عمم هم موهاشون فره

والا بچه ست دیگه این چیزا رو نزن به سرش مدل موهاش همینه

آخه عاشق فر موهاشم الانم میبینم داره از بین میره و باز میشه ناراحتم

داره صاف میشع موهای منم فر بود صاف شد از 6 7 سالگی الان 15 سالمه چند قسمت موهام فره ولی 80 درصد موهام لَخته
هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم
فر با نمکه که چیکار داری

آره منم خیلی دوسش دارم نمیخوام صاف بشه میخوام فر موهاش سالم و خوشگل بمونه ولی انگار فرهاش دارن از بین میرن دیگه مثل قبل فر نمیخوره

خبب ممکنه از مامان بابای فر بچه موهای صاف داشته باشه عزیزم.نه خودتو اذیت کن نه اونو

درسته دو تا پسرام موهاشون صافه به باباشون رفتن فقط  دخترم موهاش فره