2777
2789

دخترم ۵ ماهشه، شیر مادریه. از ۳ ماهگی یبوست داره و چهار پنج روز یه بار پیپی میکنه. رژیم غذایی خودم پر از انواع ملین مثل آلو زردالو روغن زیتون و .... هست که تاثیر نمیزاره. خودش پیپی نکنه نهایتا یک چهارم شیاف میزنم اونم آب نمیشه و چند دیقه بعد با حجم عظیمی از پیپی درسته میاد تو پوشک. چرا آب نمیشه؟

و اینکه میگن ویتامین آ د یبوست میاره درسته؟

مولتی ویتامین هم نمیتونم بهش بدم چون رفلاکسشو تشدید میکنه.

بی بی کر هم دادم ولی تاثیری ندیدم.

لطفا از تجربیاتتون بگین.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجور تاپیکا کسی نمیاد؟ حالا اگه حرف شوهر و مادرشوهر و دعوا و تجاوز و طلاق و شات نامزدم و ...‌ بود همه میومدن   

سلام عزیزم شما چیکار کردین واسه درمان یبوست بچه تون؟ بچه من ۵۳ روزشه یبوست داره چند تا دکترم بردم فایده نداشته تا الان، شیر خشک میخوره و همش گیج و خواب آلو هست، نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا جواب بدین 

سلام عزیزم شما چیکار کردین واسه درمان یبوست بچه تون؟ بچه من ۵۳ روزشه یبوست داره چند تا دکترم بردم فا ...

یه دکتر گفت آب بدنش کمه بهش آب جوشیده سرد شده بده این یه کم تاثیر داشته براش ولی دائم نمیشه به بچه آب بدم، 

یه دکتر گفت آب بدنش کمه بهش آب جوشیده سرد شده بده این یه کم تاثیر داشته براش ولی دائم نمیشه به بچه آ ...

تقریبا یک روز در میان دفع داره ولی دفعش سخته، و هر دفعه هم کم پی پی میکنه، ولی بیشتر گیج و خوابالودگیش اذیتم میکنه اصلا بیدار نمیشه بچم

سلام عزیزم شما چیکار کردین واسه درمان یبوست بچه تون؟ بچه من ۵۳ روزشه یبوست داره چند تا دکترم بردم فا ...

سلام عزیزم

برا بچه من روغن زیتون، انجیر. زردالو، آلو، شربت انجیر، کره، ترنجبین، ماساژ شکم، آبلیمو، پرتقال، کیوی و ..... تاثیر نکرد که نکرد. آب هم خیلی زیاااااد میخوره اتفاقا. همه تعجب میکنن.

آخر بردم متخصص گوارش اطفال عکس رنگی نوشت که انجام ندادم، چون ضرر داره مخصوصا که دختره. گفتم آقای دکتر نمیخوام انجام بدم، گفت پس دلیلش مشخص نمیشه. آخر پودر پیدرولاکس نوشت، روزی یه قاشق. که من یک روز در میان یه قاشق سرصاف میدم و مرتب هر روز بدون درد پیپی میکنه.

قبلا ۴. ۵ روز یه بار اونم با شیاف و گریه و درد بود.

دلیلشم احتمالا آلرژیه، یبوست آلرژن میگن بهش.

تقریبا یک روز در میان دفع داره ولی دفعش سخته، و هر دفعه هم کم پی پی میکنه، ولی بیشتر گیج و خوابالودگ ...

شیرخشکیه؟ شیرخشکشو عوض کن. یا خودت رژیم بگیر. اگه هیچ دلیل واضحی براش پیدا نمیکنی احتمالا آلرژیه. قطره پروبیوتیک هم میدی؟

خوابیدنش مشکلی نداره که. فقط مرتب شیر بده تو خواب‌. دختر منم تا ۳ماهگی زیاد میخوابید. خوبه دیگه، بچه ی آرومیه.

شیرخشکیه؟ شیرخشکشو عوض کن. یا خودت رژیم بگیر. اگه هیچ دلیل واضحی براش پیدا نمیکنی احتمالا آلرژیه. قط ...

آره شیر خشکیه، شبا کم بیدار میشه واسه شیر، روزا هم خیلی گیج و منگه بیشتر به خاطر این میترسم، منم بردم اطفال گفت باید عکس بگیری، ولی منم انجام ندادم، به بچه من دکتر شربت pegداده که نمیدونم چیه شربت آماده هست 

آره قطره bb careهم دکتر براش نوشته

فعلا خیلی کوچیکه. زیاد به حرف دکترا گوش نده. کلا آزمایش و عکس و .... میخوان. دیگه اونجوری منم میتونم بدونم چشه. سر کن حداقل ۶ماهه بشه بعد. ایشالله تا اون موقع هم رفع میشه.

شیرخشک مخصوص رفع یبوست استفاده کن. ببین به پروتئین گاوی و سویا آلرژی نداشته باشه. بعد پیپی دور مقعدش قرمز میشه؟ اگه آره احتمالا آلرژی داره.

خوابیدنش مشکل نداره که، خیلی کوچیکه دیگه‌. فقط تند تند شیرشو برسون. شکمشم با روغن بچه داروخونه ایه خودش تو جهت عقربه های ساعت ماساژ بده.

بی بی کر خوبه به شرط اینکه اصلا تو دمای بالای ۵ درجه نمونده باشه. حتی تو راه داروخونه تا خونه. اونجوری دیگه اثر نمیکنه.

دکترا میگن بعد ۵ ۶ ماهگی شیر شبو قطع کن، برا من که اصلا نشد. فعلا همین جوری تو خواب شیرشو بده. بعد ۶ دیگه نده. خیلیم خوبه یکسره میخوابه دندوناشم خراب نمیشه