2777
2789
عنوان

دانشگاه

808 بازدید | 71 پست

دانشگاه قبول شدم..ثبت نام‌ هم کردم.....الان پشیمونم که چرا اصلا انتخاب رشته کردم باید یه سال دیگه میمونوم بخاطر چیزی که میخام...ولیی خیلی میترسم که بمونم و بدترم بشه تازه...چون پارسال سهمیه ۵ درصد داشتم ولی امسال همونم ندارم دیگه....امروزم قراره راه بیفتم برم شهر دانشگاهمون برا ثبت نام حضوری...

خیلی حالم بده..من هدفم این نبود...بنظرتون چقدر طول میکشه کنار بیام با رشتم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که انتخاب رشته میکردم راضی بودم از رشتش...ولی از وقتی قبول شدم هر کی یه بدی ای ازش‌میگه...الان حس میکنم بدترین رشته دنیاس..بس که در موردش چیزای بد شنیدم

اگه اصلا علاقه نداشته باشی تقریبا هرگز کنار نمیای): ولی امسال کنکور عوض شده و با این وضع نهاییا و تقلبا و تاثیر معدل معلوم نیست چی سر بچه های بیچاره بیاد .رادیولوژی هم رشته خوبیه و اینده کاری خوبی داری 

در جست و جوی آرزوها🩺👩🏻‍⚕️                                   حالا که جهان پر از عناد است،بیا/اسلام که رو به ارتداد است،بیا/“عجّل لولیّک الفرج”  ها تا کی/پشت سرت حرف زیاد است بیا🥀 یا صاحب الزمان ،صاحب دل بی قرارمان🌘

[QUOTE=253409609]باز برای تو خوبه من مامایی قبول شدم منم سهمیه ۵ درصد داشتم میترسم بمونم سال بعد بدتر شه[/QUOTE

الان انقدر حرف شنیدم حس‌میکنم حتی از مامایی‌هم بدتره رشتم..

اول که انتخاب رشته میکردم راضی بودم از رشتش...ولی از وقتی قبول شدم هر کی یه بدی ای ازش‌میگه...الان ح ...

البته نمیخوام ناراحتت کنم ولی واقعا به نظرم رشته خطرناکیه چون همش با اشعه سروکار داری ما برا انتخاب رشته رفتیم بیمارستان خیلی وقت پیش یه رادیولوژیست باهاشون حرف زد دیگه ازون موقع ترس عجیب نسبت به این رشته گرفتم