2777
2789

خلاصه اینکه مبل خریده بودم با قیمت بسیار بالا که حرص نخرم بعدا که مبل داغون بهم تحویل بدن و دقیقاااا با اینکه از فروشگاه معتبر و برند و از بازار مبل یافت اباد خرید کردم مبلهایی به شدت خراب بهم تحویل دادن

من شکایت کردم

و با اینکهبازرس صمت خیلی منو تحت فشار قرار داد که بپذیرم دومرتبه از همون فروشگاه مبل سفارش بدم و یک مبل جدید برام بیارن زیر بار نرفتم

مبل فروش مجبرو شد بیاد مبل رو ببره و پولم رو برگردونه :)

اینو به خاطر شمایی مینویسم که ممکنه براتون مشکلی پیش بیاد و ندونید چه کار میتونید انجام بدین و زیر بار ظلم برین

توی تاپیکهای قبلی داستان و ماجرای مبلهام هست

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.....حلوا به کسی ده که محبت نچشیده است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره پیگیری میکنن ماهم یبار یچیزی خریدم پولش زیاد نبود ولی یک هفته نشد سوخت دیگ کار نکرد رفتیم گفتیم گردن نگرفت گفت برو هرجا میخوای شکایت کن شکایت کردیم دیگ عوضش کرد برامون با ی مدل بالاتر و با تخفیف 

گلم قشنگ بگو که چه جور شکایت کردید و از کجا ؟؟

اول رفتم اتحادیه دیدم اونجا  ملت جمع شدن داد و بیداد میکنن  متوجه شدم نمیشه رو اینا حساب کرد

بهرحال اینا خودشونم مبلفروشن و هوای همکاراشون رو دارن

مستقیم رفتم صمت اونجا شکایت تنظیم کردم که من خواستار استرداد وجه کامل مبل ها و ضرر و زیان هستم به دلیل نقص مبل و خلف وعده و چوب  و رنگ خراب و نامناسب

بعد یک هفته بازرس رفت فروشگاهشون  و ازونجا تماس گرفت باهام که خانم این مجموعه قبول کردن که یه  مبل جدید هرچی شما مدنظرت باشه برات درست کنن دوهفته ایم تحویل بدن من قبول نکردم گفتم من دیگه نمیتونم بهشون اعتماد داشته باشم

بازرس خیلی تلاش کرد منو  راضی کنه پیشنهاد رو قبول کنم با تطمیع با تهدید من اصلا زیر بار نرفتم که نرفتم اخر سرم گفت فکر رکید شکایتت بره اتحادیه چی میشه؟ نهایتا 5 میلیون بهت پول میدن

منم گفتم اقای محترم مگه مبل دسته دو رفتم که بخوان 5 میلیون جریمه تعیین کنن من مبل نو خرید مو این برام پذیرفته نیست 

من تا اخرش تا تعزیرات شکایتم رو پیگیری میکنم

چند روز بعدش رفتم صمت بازرسی که پرونده م دستش بود رو دیدم همون حرفای تکررای رو گفت و بعد گفت خب اجازه بدین من با صاحب فروشگاه تماس بگیرم خودتون باهاش حرف بزنید

که صاحب فروشگاه گفت اجازه بدین من بیام خونه مبل رو ببینم

اومد خونه من گفتم الن و بلن باید اینو ببرید من به تعویض به هیچ عنوان رضایت نمیدم

درسته یکماه طول کشید خیلی لفتش داد که پول رو به ما بده ولی به نظرم ارزشش و داشت

منم تخت جهیزیم رو خریدم شکسته تحویل داد رفتم سروصدا کردم پولمو پس گرفتم تخت اشغالو هم دادم خودشون

دقیقا اینا از سرو صدا و پافشاری روی خواسته مون میترسن

منم پارسال همچین اتفاقی برام افتاد شکایت کردم اما همسرم اجازه نداد ادامه بدم یه مقدار خسارت دادیم م ...

اصلا نباید کوتاه می اومدین

دیدم فروشنده داره فس فس میکنه برای تحویل پول همسرم پیام داد بهش که من این شکایت رو تا تعزیرات پیگیری میکنم حتی اگررررر نتیجه هم نگیرم مبلات رو میارم دم پاساژ و فروشگاهتون آتیش میزنم تا مردم بفهمن از کجا خرید کنن از کجا نه

اول رفتم اتحادیه دیدم اونجا  ملت جمع شدن داد و بیداد میکنن  متوجه شدم نمیشه رو اینا حساب ک ...

باریکلا احسنت 👌

خسته نباشی 

حیف که من همیشه کوتاه اومدم توی زندگیم  در مقابل یه عده ..

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
اصلا نباید کوتاه می اومدین دیدم فروشنده داره فس فس میکنه برای تحویل پول همسرم پیام داد بهش که من ای ...

سلام بهت درخواست دوستی دادم عزیزم میشه کمکم کنی دوماهه با مبل فروشی درگیرم دارم سکته میکنم از دستشون ...منم شکایت کردم سازمان سمت لطفا بیا راهنمایی کن پدرشو دربیارم 

تایپیکت دلگرمی بود برام . امیدوارم منم پولم زنده بشه . منم امروز به صمت شکایت کردم 

از شما چی شد؟

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!