2777
2789

سلام خانوما چه موقع زندگیتون شد وفق مرادتون و طبق میلتون پیش رفت و خوشحالی رو با تموم وجود حس کردین ؟من الان ۴سال از ته دل خوشحال نشدم میخوام ببینم شما چه موقع اون حس خوبو پیدا کردین 

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
زندگی ما همیشه زیر غلتک بوده 

حرف حق 

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روزی که فهمیدم زندگی من ، مال کنه و نباید شاد بودنم رو با هیچ کدوم از آدم های اطرافم گره بزنم 

تمام تلاشم رو کردم که خودم باشم 

یه کارکوچیک راه انداختم و دیگه در مورد مشکلاتم با بقیه صحبت نکردم 

و اگر کسی باهام قهر کرد الکی اصلا خودم رو ناراحت نکردم و به روی خودم نیاوردم 

در کل بی خیال شدم و از تمام نعمت های که در دسترسم هست لذت بردم 

انگار از اون موقع دنیا سازش رو با من کوک کرد

از روزی که فهمیدم زندگی من ، مال کنه و نباید شاد بودنم رو با هیچ کدوم از آدم های اطرافم گره بزنم&nbs ...

افرین واقعا قوی و شجاع بودی 

افرین واقعا قوی و شجاع بودی 

ممممنونم عزیزم 

ولی زندگی با سیلی هایی که بهم زد مجبورم کرد یاد بگیرم تو زندگی باید درخت باشی و تنها رشد کنی و در کنارش اجازه بدی دیگران از میوه ها و سایه آن لذت ببرن تا تنها نشی 

نه پیچک باشی و همیشه محتاج بقیه و اینکه مدام بخوای همه رو از خودت راضی نگه داری تا فرونریزی