2777
2789

دیگه خسته شدم بخدا از درمان و دکتر رفتن متنفرمممممممممم از پروسه درمان و..

حالا بعصیا عاشق دکتر رفتنن هیچوقت مریض نمیشن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی زود مریض میشم....بدنم کم خونی و کمبوود ویتامین داره....علتش همینه.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

سیستم ایمنی پایین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

استرس نداری؟ خودم ی مدته زیاد حرصوجوش میخورم همش ریضم

چرا اونکه افتضاح

بعدم که اینجوری میشم فکر درمان ودکتر دیوونم میکنه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

سیستم ایمنی ضعیف که می تونه به خاطر سو تغذیه یا تغذیه ناسالم باشه. کمبود ویتامین ها و مینرال ها، خوابیدن نا کافی، ورزش نکردن، استرس زیاد و کنترل نشده، و همینطور ژن ها هم بی تاثیر نیستند...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

به نظرم بنیه آدم ضعیف باشه زود زود مریض میشه مخصوصا بچه هاتونو از بچگی قوی بار بیارین چیزای مقوی بدین بخورن مادربزرگم همیشه میگفت مثلا بچه های فلانی همش دنبال کیک بيسکوئيت ولی نوه های من صبحانه نون بربری و چایی شیرین میخورن واسه همین هم درشتن هم هیچوقت مریض نمیشن 

خدا رو شکر من خیلی دیر به دیر مریض میشم داداشم یکم از من ضعیف تره سالی یکی دوبار تب میکنه بخاطر گرمی بدنش 

واسه خودتون هم دمنوش ها و مواد مقوی مصرف کنین تا همیشه سالم باشین 

البته تغذیه ما خیلی بی کیفیت و مضر هست در جامعه 

😍