2777
2789
عنوان

روز 15 انتقال جنین

17356 بازدید | 49 پست

من دیروز ازمایش اولم بود و بنا به دلایلی نرفتم. امروز هم موعد پریودم بود همه علائم پریودی هم دارم دل درد جوش زدن صورت و ترشح. فردا میخام برم ازمایش میترسم پری بشم یا جواب ازمایشم منفی بشه😢

کی وقتش میشه یکی به منم بگه مامان؟ 😢 میشه یه صلوات مهمونم کنی به حاجتم که مامان شدنه برسم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ای وی اف کردید

انشالله مثبت میشه عزیزم

هزینه ivfچند شد ؟

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

نه زود نیست مشکلی نیست وقتی باردار هم باشی بازم اون علامت ها رو داریی

الهی شکرت یکبار نه هزار بار شکرت 😘خداجونم خیلی خوبیی❤ بابت تمام نعمت های بیشماری که دادیی شکرت خیلیی دوستت دارم خداجون ❤💖
نترس امیدت به خدا باشه  پس دیروز نرفتی برات پیام هم گذاشتم فکر کنم ندیدی منم فردا ۱۲ هستم و ب ...

نه والا شوهرم رفت ازمایشگاه گفتن تعطیله😒بقیه ازمایشگاه ها هم پله زیاد داشتن😕

کی وقتش میشه یکی به منم بگه مامان؟ 😢 میشه یه صلوات مهمونم کنی به حاجتم که مامان شدنه برسم❤️
نترس امیدت به خدا باشه  پس دیروز نرفتی برات پیام هم گذاشتم فکر کنم ندیدی منم فردا ۱۲ هستم و ب ...

عزیز هزینهivfچند میشه؟

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
یعنی ای وی اف کردید انشالله مثبت میشه عزیزم هزینه ivfچند شد ؟

اره عزیزم نزدیک 40 تومن عزیزم

فردا ک زود بنظرم بذار۱۰ روز دیگه 

انتقال داده ، بذاره ده روز دیگه؟؟ باید زودتر تکلیف بارداریش معلوم شه بخاطر داروهاش

استارتر فردا حتما برو ازمایش ایشالا بارداری عزیزم

بعدشم به دکتر یا مرکزت خبر بده برای داروهات و سونو راهنماییت کنن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
اره عزیزم نزدیک 40 تومن عزیزم

بیمارستان دولتی یا خصوصی گلم؟

نه زود نیست مشکلی نیست وقتی باردار هم باشی بازم اون علامت ها رو داریی

خداکنه انقدر شوهرم نگرانه منم نگران کرده😂