2777
2789
عنوان

برم مطب یا برم درمانگاه دولتی

188 بازدید | 9 پست

برای دندونپزشکی کجا برم 

میگم مطب خصوصی برم ممکنه از مواد حیفش بیاد و کم بزاره

تو درمانگاه هم ممکنه برای وقت، خوب مایه نزاره

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطب البته فک کنم گرونتر حسابم کنن

ولی درمانگاه دولتی ارزونتره ی مقدار

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

مطب ، اتفاقا تو درمانگاه مواد خوب استفاده نمیکنن 

چطور؟ اخه درمانگاه دولتیه، حداقل پول از جیب نمیدن 

چطور؟ اخه درمانگاه دولتیه، حداقل پول از جیب نمیدن 

من هم درمانگاه دندون پر کردم هم مطب ، اونایی که درمانگاه بود موادش ریخت و محبور شدم روت کانال کنم ولی اونا که تو مطب رفتم هیچ مشکلی نداشته چند ساله

من هم درمانگاه دندون پر کردم هم مطب ، اونایی که درمانگاه بود موادش ریخت و محبور شدم روت کانال کنم ول ...

هر دوتا جا قیمتاش یکی بود؟

به دکترش ربط داره من همسرم درمانگاه رفتیم واقعا راضی هستیم 👌

کدوم شهر عزیز