2777
2789
عنوان

چه خوب شده نی نی سایت بدون تبلیغ

192 بازدید | 14 پست

خخخ نی نی سایت با گوگل فارسی خیلی خوبه ۱دونه تبلیغ نمیاد خداروشکر از شر  تبلیغاتهای گوگل راحت شدم🤣🤣🤣🤣

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو؟چجوری زدی؟

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
چطور؟ گوگل فارسی چیه

دیدم گوگل فیل تر شده اصلا نمیاد از بازار گوگل فارسی دان کردم اسمش گردو هست خیلی خیلی عالیه خدایی تبلغ نمیکنم ولی ۱دونه حتی ۱دونه تبلیغات توش نیست 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

مال من که کلا تبلیغاته.گهگاهی یه پست میبینم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
کو؟چجوری زدی؟

از بازار دانلود کردم وقتی دیدم گوگل فیل تر شده گوگل فارسی رو دانلود کردم ازاونجا میرم تو تمام سایتهای داخلی😁😁😁

مال من که کلا تبلیغاته.گهگاهی یه پست میبینم

خدایی من راحت شدم با برنامه گردو یعنی همون گوگل فارسی 

نی نی سایت کلا از چشمم افتاده 

اگه دوسنداری همین کار بکن البته بگم گوشی من قدیمه چندتا بزنامه پاک کردم تااین برنامه  نصب شد گوشیم کم جا داشت ولی نصبش کردم 

والا من  ترجیح میدم تبلیغات ببینم

چرا گلم واقعا عالیه یعنی چیزی نیست من سرچ کنم نیاد حتی سریال کره ای زیر نویس  نگا کردم بدون تبلیغات

اگه دوسنداری همین کار بکن البته بگم گوشی من قدیمه چندتا بزنامه پاک کردم تااین برنامه  نصب شد گو ...

نه کلا میگم نی نی یار ها اینحا یه دیکتاتور تمام غیار هستن

لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما
نه کلا میگم نی نی یار ها اینحا یه دیکتاتور تمام غیار هستن

اها منظورت این بود 🤣