2777
2789

سلام ی باغ خریدیم ک توش یه خونه کوچیک نیاز ب تعمیر داره تا یه هفته دیگه میرم سراغ بنا و مهندس 

ولی الان برام سوال پیش اومد که اول باید سرامیک بشه یا کمد؟ چون شاید یکیشو انجام بدم با توجه به بودجه ام.... بنظر خودم باید اول سرامیک بشه

کاربری متعلق به دونفره

سرامیک

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرامیک اول 

اگر کمد بزنی موقع سرامیک دوباره کمد رو باید در بیاری و اندازه تغییر کنه چون کف حداقل ده سانت بالاتر میاد 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙