2777
2789
والا تو اینستا یکی می‌گفت من هکرم...۲۵۰ می‌گرفت فقط با شماره طرف،هک نیکرد

اگر میتونست نمی آمد ۲۰۰ تمن ۲۰۰ تمن تبلیغ کن میره جایزه حدود ۱۰ میلیارد رو می‌گرفت که فقط ماهی ۱۵۰ میلیون سود بانکیشه🤭

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ https://www.goftino.com/c/F7ZSZA
نه هک نمیشه  واتس آپ وب هم برای طرف اعلان میره  همون واتس وب (دستگاه های پیوند شده)هست ا ...

اها ...نمی‌دونم والا.هر کی یه چی میگه

مرا هزار امید هست و هر هزار تویی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه تو اون تاپیک پربازدید همه میگفتن ما هک کردیم واتساپ شوهرمونو،پیاماشو داریم

اینم میشه اینجوری داشته باشی همین هک منظورشون اینجوریه 

چون جور دیگه ای نمیشه خودشون انجام بدن واتساپ یچیز جهانیه کارهرکسی نیس هک کردنش باید اونایی ک بلدن هک کنن ک اونام همش تو سیستمه

ولی این یمدلی ک میتونی وارد واتساپ شوهرت بشی یا اینکه گوشیش تو دستت باشه هرجی اونموقع اسمس راجب این اتصال متصال اومدو بتونی پاککنی ک نبینه 

تنها چیزی ک باعث افتخارمه تو این همه سال زندگیم امیدیه ک هنوز ب خدا دارم با وجود همه ی دردام بازم اسمشو میارم و ب خودش پناه میبرم...ازوقتی ک ب دنیا اومدم مادرزادی مشکل مجاری داشتم پنجسال تموم هیچکی از مریضیم سردرنیاورد درنهایت مشکلموفهمیدن و عمل شدم تو این مدتم اکثرن روزام تو بیمارستان گذشت و زیر سوروم و امپول جون میکندم و دلم ب دستکش دکترا خوش بود ک اگه دخترخوبی باشم و گریه نکنم بهم ازاونا میدن تا توشون و بادکنم و بادکنک داشته باشم تو اون شدت مریضیم بابام دوتا دستامو با قاشق میسوزونه هنوزه ک هنوزه جاش هست (بعداز خوب شدنم زندگیم با پدر عصبیم ادامه دار شد جوری ک از شدت استرس لکنت زبون گرفتم و با زور حرف میزدم یکم ک بزرگ ترشدم ب مادرم خیانت کرد و ب کوچیک ترین چیز گیرمیداد تا مادرمو از خونه بندازه بیرون از کتک بگیری تا فحش بارمون میکرد  چندبار میخاس مامانمو بکشه واسه منی ک تنها فرد زندگیم و مادرم میدونستم دیدن اشکا و اذیتاش خیلی سخت بود از یطرفم خودم و اذیت میکرد آبروی مامانمو برد تو فامیل با عموم رفته بود خاستگاری  ب مادرم تهمت مریضی زده بود درحالی ک هیچیش نبودبعدشم معتاد میشه و وضع مالیمون روز ب روز بدتر و همیشه هم فامیلای مادرم مسخرمون میکنن و ماام بخاطر پدرمون همیشه سرخورده میشیمو سرمون پایینه میدونم مهم نیستن ولی وقتی اسمش میاد انگار غرورم له میشه و بغض کل گلومو میگیره وقتی ک تو این جو زندگی بزرگ شدم ک با ی اقایی اشنا شدم شده بود دلخوشیم امیدم پناهم ک بعداز 9 ماه تصادف میکنه و فوت میکنه قصدمون جدی بود حتا دوسداش خانواده ها بفهمن من بخاطر پدرم مخفی میکردم بعداز خبری ک ازش شنیدم کلللل دنیا خراب شد رو سرم ب جرات میتونم بگم پنججح روز تموم لب ب یقاشق غذاهم نزدم فقط میخابیدمو با فکرا و خاطرها و غم نبودنش دیواااانه میشدم ولی بازم گریمو تو خودم حبس میکردم تا یوقت مامانم شک نکنه😔یکسره فکرخودکشی میزد ب سرم از یطرفم پدرم بهم زورمیگفت و با اخلاقش اذیتم میکرد بهتره بگم بیشتر دلتنگ ترمیشدم🙃اخه من همش با خیال اون بود ک این زندگی و تحمل میکردمو اهمیت نمیدادم ولی دیگه نبوداگه اینارو برات نوشتم فقط بخاطر اینکه من با وجود همه ی این حال خرابیا ب خدا امیدوارم چرا تو نباشی رفیق؟ امیدوارباش شاید فصل بهارزندگی ماام برسه🌈❤
اگر میتونست نمی آمد ۲۰۰ تمن ۲۰۰ تمن تبلیغ کن میره جایزه حدود ۱۰ میلیارد رو می‌گرفت که فقط ماهی ۱۵۰ م ...

جدی هست همچین جایزه ای؟ آخه اینجا خانوما میگفتن اون کد رو اسکن کردیم و فلان

اینم میشه اینجوری داشته باشی همین هک منظورشون اینجوریه  چون جور دیگه ای نمیشه خودشون انجام بدن ...

تو گوگل هم نوشته بود یه برنامه نصب کنید بعد راحت هک کنین😐

جدی هست همچین جایزه ای؟ آخه اینجا خانوما میگفتن اون کد رو اسکن کردیم و فلان

هک یعنی از راه دور شمارم داری هک میشم 

این که بری توی واتس وب بری بارکد اسکرین بگیری که واتس آپ توی گوشی یکی دیگه بیاد بالا این دزدیه که بدون اجازه از اعتماد سو استفاده کرده و آمده واتس رو لپتاپ یا برنامه واتس وب آورده بالا 

و هرموقع بهش وصل بشی اعلان میزه مگر اعلان خاموش کنی

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ https://www.goftino.com/c/F7ZSZA
چجوری عزیزم میشه بمنم بگی

عزیزم اون بالا توضیح دادم اول باید هم واتساپ شما تو دسترستون باشه هم شوهرتون ینی بدون نت نمیشه 

وقتی وارد واتساپتون شدی برو قسمت تنظیمات همینجوری فقط برو اونجا بعد بقل دست عکس پروفایلتون ی شکلک هست (اسکن) بزن رو اون دیگه بقیشو متوجه میشی باید چیکارکنی ولی باید واتساپ شوهرتم پیشت باشه 

اما برای اینکه شک نکنه بهیچ وجه قبل اون انلاین نشو یا پیاماشو نخون قبل خودش ک بفهمه 

تنها چیزی ک باعث افتخارمه تو این همه سال زندگیم امیدیه ک هنوز ب خدا دارم با وجود همه ی دردام بازم اسمشو میارم و ب خودش پناه میبرم...ازوقتی ک ب دنیا اومدم مادرزادی مشکل مجاری داشتم پنجسال تموم هیچکی از مریضیم سردرنیاورد درنهایت مشکلموفهمیدن و عمل شدم تو این مدتم اکثرن روزام تو بیمارستان گذشت و زیر سوروم و امپول جون میکندم و دلم ب دستکش دکترا خوش بود ک اگه دخترخوبی باشم و گریه نکنم بهم ازاونا میدن تا توشون و بادکنم و بادکنک داشته باشم تو اون شدت مریضیم بابام دوتا دستامو با قاشق میسوزونه هنوزه ک هنوزه جاش هست (بعداز خوب شدنم زندگیم با پدر عصبیم ادامه دار شد جوری ک از شدت استرس لکنت زبون گرفتم و با زور حرف میزدم یکم ک بزرگ ترشدم ب مادرم خیانت کرد و ب کوچیک ترین چیز گیرمیداد تا مادرمو از خونه بندازه بیرون از کتک بگیری تا فحش بارمون میکرد  چندبار میخاس مامانمو بکشه واسه منی ک تنها فرد زندگیم و مادرم میدونستم دیدن اشکا و اذیتاش خیلی سخت بود از یطرفم خودم و اذیت میکرد آبروی مامانمو برد تو فامیل با عموم رفته بود خاستگاری  ب مادرم تهمت مریضی زده بود درحالی ک هیچیش نبودبعدشم معتاد میشه و وضع مالیمون روز ب روز بدتر و همیشه هم فامیلای مادرم مسخرمون میکنن و ماام بخاطر پدرمون همیشه سرخورده میشیمو سرمون پایینه میدونم مهم نیستن ولی وقتی اسمش میاد انگار غرورم له میشه و بغض کل گلومو میگیره وقتی ک تو این جو زندگی بزرگ شدم ک با ی اقایی اشنا شدم شده بود دلخوشیم امیدم پناهم ک بعداز 9 ماه تصادف میکنه و فوت میکنه قصدمون جدی بود حتا دوسداش خانواده ها بفهمن من بخاطر پدرم مخفی میکردم بعداز خبری ک ازش شنیدم کلللل دنیا خراب شد رو سرم ب جرات میتونم بگم پنججح روز تموم لب ب یقاشق غذاهم نزدم فقط میخابیدمو با فکرا و خاطرها و غم نبودنش دیواااانه میشدم ولی بازم گریمو تو خودم حبس میکردم تا یوقت مامانم شک نکنه😔یکسره فکرخودکشی میزد ب سرم از یطرفم پدرم بهم زورمیگفت و با اخلاقش اذیتم میکرد بهتره بگم بیشتر دلتنگ ترمیشدم🙃اخه من همش با خیال اون بود ک این زندگی و تحمل میکردمو اهمیت نمیدادم ولی دیگه نبوداگه اینارو برات نوشتم فقط بخاطر اینکه من با وجود همه ی این حال خرابیا ب خدا امیدوارم چرا تو نباشی رفیق؟ امیدوارباش شاید فصل بهارزندگی ماام برسه🌈❤
تو گوگل هم نوشته بود یه برنامه نصب کنید بعد راحت هک کنین😐

نبابا اینجوریام نیس هرکی نمیتونه 

این ی راه راحت بود ک ینفر تعریفش کرد بنظرمم ک خوبه خب حتمن انجام دادن ک با اطمینان گفتن دیگه

هک یعنی از راه دور شمارم داری هک میشم  این که بری توی واتس وب بری بارکد اسکرین بگیری که واتس آ ...

اگه اعلان رو خاموش کنن، اون قسمت دستگاه های متصل نمیاد ینی؟ ینی میشه طرف متوجه نشه؟

اگه اعلان رو خاموش کنن، اون قسمت دستگاه های متصل نمیاد ینی؟ ینی میشه طرف متوجه نشه؟

متوجه نمیشه ولی پیام های واتس آپ هم که میاد نمی‌فهمه مگر بره داخل واتس آپ و اگر یه بار گذری بره توی دستگاه های متصل مینویسه چه دستگاهی به واتس آپ وصله 

متوجه نمیشه ولی پیام های واتس آپ هم که میاد نمی‌فهمه مگر بره داخل واتس آپ و اگر یه بار گذری بره توی ...

اهان، ینی پیاما قبل باز شدن خونده میشن؟ نوتیفیکیشن نمیاد؟

اهان، ینی پیاما قبل باز شدن خونده میشن؟ نوتیفیکیشن نمیاد؟

نه دیگه اعلان بستی نمیاد هیچی میری داخل واتس میبینی عه پیام برات آمده 

نه دیگه اعلان بستی نمیاد هیچی میری داخل واتس میبینی عه پیام برات آمده 

مرسییی واقعا ممنونم ک وقت گذاشتی...

یه سوال کوچیک دیگه😁 اگه هک نشده باشیمم ممکنه که اعلان نیاد گاهی ؟اما پیام بیاد

مرسییی واقعا ممنونم ک وقت گذاشتی... یه سوال کوچیک دیگه😁 اگه هک نشده باشیمم ممکنه که اعلان نیاد گاه ...

اون واتس آپ میزاری حالت خواب تا میری داخلش تند تند شروع میکنه پیام آمدن