2777
2789
عنوان

یکسال دیر رفتن به کلاس اول

1665 بازدید | 17 پست

سلام دوستان میشه بچه رو یک سال دیرتر یعنی ۷سالگی کلاس اول ثبتنام کنم امسال باید پیش دو بره نیمه ی اول ۹۶ هست 

حالا میشه سال دیگه پیش بزارم یانه 

چون دو سال پیش خیلی ها به خاطر کرونا کلاس اول نزاشتن امسال میزارن میترسم پسرم از بچه های دیگه کوچیکتر باشه تو کلاس اگرنه خیلی باهوش هم هست مشکلی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بچه شما همین الان باید بره پیش ۲ . سال دیگه هم میره کلاس اول . توی همین پیش دبستانی امادگی لازم برای مدرسه رفتن رو پیدا میکنه . چرا خودتون رو بیخودی به دردسر میندازید ؟ الان ببریدش پیش دبستانی سال دیگه هم اول

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

سلام بزار به موقع بره این همه به موقع رفتن اتفاق خاصی نیفتاد

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
آخه فکر میکنم بچه ی ۶ ساله زوده براش استرس درس و مشق  گناه دارن هنوز هی بگیم بنویس و بخون

پس کلا معلومه با روش جدید هیچ اشنایی نداری که این حرفو میزنی . 😀😀😀

روش اموزش الان توصیفی هست یعنی انچنان خبری از بخون و بنویس نیست . پیش دبستانی که کلا اموزش شنیداری و بازی و جشن و عکسه . کلاس اول هم انقدر همه چیز سبکه که انچنان ازار دهنده نیست . بچه ها هم مثل ما پیش زمینه ای از سخت گیری ندارن و با همین روش جدید عادت میکنن  . تقریبا از کلاس سوم چهارم اون درس خوندنای جدی شروع میشه . 

بعدم چند تا خانواده دیدم که بچه شون ۸ ساله امسال میره اول بخاطر کرونا .میترسم تو کلاس  همه بزرگ ...

بچه شما که امسال نمیره اول امسال میره پیش به این گروه هم برخورد نمیکنه . هر چند من چنین چیزی ندیدم در مدرسه دخترام . همه سر موقع خودشون اومدن . چه پارسال چه امسال 

پس کلا معلومه با روش جدید هیچ اشنایی نداری که این حرفو میزنی . 😀😀😀 روش اموزش الان توصیفی هست یعن ...

ممنون از راهنماییت😘

آخه خودشم اصلا دوست نداره بره تا میگم بری مهد گریه میکنه که نمیرم گفتم شاید سال دیگه علاقه مند بشه الان کوچیکه

ممنون از راهنماییت😘 آخه خودشم اصلا دوست نداره بره تا میگم بری مهد گریه میکنه که نمیرم گفتم شاید سا ...

عجب . اگر اینجوریه که از واجبات هست که حتما امسال بفرستیش پیش . دختر منم همین جوری بود در موردش تاپیک هم زدم حتی . تقریبا تا اذر گرفتارش بودم تا عادت کرد . ولی امسال که اول هست دیگه راحت شدم ‌ میره شکر خدا . این مساله رو جدی بگیر اگر بذاری همین جوری بمونه بزرگتر شدنش تاثیری نمیذاره چون این تغییر هست که اون نمیخواد بپذیرتش