2777
2789
عنوان

خارش واژن

4361 بازدید | 9 پست

سلام خانوما 

وقتتون بخیر 

من با استفاده از کاندوم تاخیری که حالا چند تا چیز هم با هم بود از فرداش دچار سوزش شدم و عفونت گرفتم که با پماد کلوتریمازول خوب شدم ولی بعدش خارش شروع شد و متوجه شدم کنار وردی واژن چند تا از این برجستگی‌ها هست و به شدت هم خارش داره تو نت سرچ کردم وستیبولار بود تقریبا شبیه مال من بود ولی گفته بود با زیگیل اشتباه گرفته میشه ۱۲ سال ازدواج کردم و ۳۵ سالمه واین اولین باره چنین چیزی میبینم 

کسانی که تجربه داشتن به نظرتون زیگیله یا وستیبولار 

چون تو یه ردیف و دندونه دار هستن و رنگ بدن

عکسش هم هست

ممنون میشم نظرتون رو بگید؟؟؟

از معایب کاندوم.... 

عفونت زنانه و نازایی و عقیمی، زود انزالی و عدم لذت زن از. رابطه و در نهایت افسردگی از معایب دیگشه.... 

جلوگیری طبیعی عاقلانه تر و سالم تره، برخلاف عقاید طب. امروزی و کسانی که ادعا دارن،...  

به هسچ عنوان هم ضرری نداره، مگر اینمه شوهرت بیماری. جنسی داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر زیگیل باشه بدبخت شدی هر چه سریع تر برو پیش دکتر با خوندن چند تا مقاله خودتو راضی نکن بذار ی متخصص ببینه و معاینت کنه
من شماره دکتر خودمو میذارم خواستی برو پیشش دکتر خیلی خوبیه 

دکتر شهزاد شریف زاده 

09392447551

سلام تاپیکت واسه خیلی وقت پیشه . چیشد چیکار کردی منم دقیقا مو به موی مشکلات تورو دارم

سلام ببخشید دیر دیدم پیامتو 

بله دکتر رفتم دارو استفاده کردم برای سوزش و خارش و معاینه شدم و گفتن زیگیل تناسلی نیست و بعد از اون خداروشکر بهترم