2777
2789
عنوان

جنین اهدایی رایگان

3496 بازدید | 27 پست

من قرار تعدادی جنین ام رایگان به زوج های که از نظر مالی  خوب نیستند رایگان 

به ایدی تلگرام  پیام بدید  اما واقعا  کسایی که از نظر مالی مشکل دارند و مشکل نازایی دارند پیام بدن 

و اینکه تو تهران مرکز مام 

@Hadiseh30

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خدا خیرت بده من مشکل نازایی دارم ۶ سال بیشتر الان دارم جنینام انتقال میدم از اهواز به مام ...

من دکتر اول ام اقای نصر بود اما چون روز انتقال ام نبودند  خودشون گفتند با خانم دکتر علیرضایی بردار و خداروشکر دفعه اول جواب گرفتم و همونجا نذر کردم تعدادی از جنین هام رایگان در اختیار بقیه که نیاز دارند بزارم 

من دکتر اول ام اقای نصر بود اما چون روز انتقال ام نبودند  خودشون گفتند با خانم دکتر علیرض ...

عزیزم مگه جنین ها بچه هات نیستن؟چطور میخوای بدیشون کسی مگه تخمک و اسپرم شما نیستن؟دی ان ای اونا با شما و همسرت یکی نیست؟

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
عزیزم مگه جنین ها بچه هات نیستن؟چطور میخوای بدیشون کسی مگه تخمک و اسپرم شما نیستن؟دی ان ای اونا با ش ...

باشه عزیزم  خیلی در انتطار اینن باردار بشن بچه بغل بگیرند  مگه اونایی که زمان قدیم نابارور بودند و میرفتن نوزاد به سرپرستی میگرفتن  بچه خودشون بود خیلی هااسپرم ندارند یا تخمک  یا ...  اینجوری طعم مادرشدن میفهمند  من و همسرم هیچ مشکلی نداریم  

باشه عزیزم  خیلی در انتطار اینن باردار بشن بچه بغل بگیرند  مگه اونایی که زمان قدیم نابارور ...

چ‌ دل بزرگی ❤️انشاالله خیرش به زندگیت برگرده🙏🏼

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
من دکتر اول ام اقای نصر بود اما چون روز انتقال ام نبودند  خودشون گفتند با خانم دکتر علیرض ...

خداروگر حدیث جان یادت روز انتقال صخامت رحمت چند بود من مشکل ضخامت رحم دارم اهواز به ۷ میرسه اما انتقال نمیدن واقعا خسته شدم دیگه دو سال تو سیکل انتقالم 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
خداروگر حدیث جان یادت روز انتقال صخامت رحمت چند بود من مشکل ضخامت رحم دارم اهواز به ۷ میرسه اما انتق ...

من ضخامت ام یه هفته قبل انتقال فکر کنم ۱۳ بود  با دکتر علیرصایی بردار  واقعا دکتر خوبی البته همه دکترا مرکز مام خوبن  اما درصد خانم علیرضایی و نصر زیاد