2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه .پس شما قطعا سختی هایی که من کشیدم نمی کشی 

اره من متنفرررررم دیگه علاقه ایی بینمون نیس ک بخام عذاب بکشم عذابم بخاطر عمر و وقتیکه پای این نامرد دارم میزارم یمرد سرد و بی روح و بی احساس انگار مجسمس و فقط درحال عر زدن و عربده کشی و فحش دادن ب منو خانواده امیدوارم خدا خودش جواب کاراسو بده چه خوب چه بد موش بیرونه و گرگ خونس

جواب قبلی رو کامل کردم نه همه چیز رو بخشیدم تا حاضر شد وکالت طلاق داد حتی حضانت رو ندارم

خوندم الان عزیزم 

سعی کن بچه رو وابسته به خودت بار بیاری .خیلی بهش محبت کن باهاش بازی کن و...مردها بچه نگه دار نیستن که مخصوصا اگه بچه به مادر وابسته باشه و بهونه گیری کنه زود کم میارن .ان شاالله بچتون از شما جدا نشه 

میگم زودتر بمیرم اینهمه استرس رسیدن اون روز رو نخورم. تازه تربیتم رو هم زیر سوال بردن. دیگه توان ن ...

اینقدر ناامید نباش عزیزم 

از الان‌ فکر یه سال دیگه میکنی ؟ یه سیب بندازی بالا هزارتا چرخ میخوره میاد پایین .چند ساله جدا شدین؟

خوندم الان عزیزم  سعی کن بچه رو وابسته به خودت بار بیاری .خیلی بهش محبت کن باهاش بازی کن و. ...

دو روز آخر هفته طبق توافقمون موقع طلاق، بچه پیششه.

چون شاغلم هم موقعی که سر کارم بچه پیش مادرمه.

پنج ساله هر هفته داره بچه رو می بره. حتی زمانیکه پوشک بود.

بچه اصلا به من وابسته نشده.

امیدوارم که نبره بچه رو طبق گفته شما.

شاید زن جدیدش نخواد بچه رو. نمیدونم کیه چون تازه عقد کرده، از وقتی عقد کرده زبونش درازتر شده که من بچه رو خوب تربیت نکردم. ترسم از اینه.

اگه با زن بچه دار ازدواج کرده باشه حتما شرطش نگهداری بچه این هم هست.

آدم لجبازیه. بخواد ببره می‌بره.

اینقدر ناامید نباش عزیزم  از الان‌ فکر یه سال دیگه میکنی ؟ یه سیب بندازی بالا هزارتا چرخ میخور ...

پنج ساله.

خودم هم نخوام فکر کنم پدر و مادرم هر روز یادآوری میکنن.

انگار اینجوری  خوششون میاد تن من بلرزه

چند روزه مادرم فهمیده شوهر سابقم عقد کرده با من سرسنگینه

هیچوقت تو این پنج سال نخواست برگرده

اینا توقع داشتن من برم التماس کنم و بگم پشیمونم و برگردم

دو روز آخر هفته طبق توافقمون موقع طلاق، بچه پیششه. چون شاغلم هم موقعی که سر کارم بچه پیش مادرمه. پ ...

چقدر سخت .ببخشید عزیزم ولی شما از اول سیاست به خرج ندادین .خیلی راحت میتونستید بچه رو وابسته به خودتون بار بیارید و حتی ملاقات هفته ای چند ساعت در حضور خودتون باشه .اینجوری به نفع خودتون هم بود و بچه دوهوائه نمی‌شد. الان هم توکل به خدا .اینکه زن گرفته باز به نفع شماست چون زن ها سخت بچه ی زن قبلی رو قبول میکنن و میتونید از الان باهاش صحبت کنید که اگه رفت با نامادری و باهاش بد رفتاری کردن به شما تماس بگیره و به شما بگه که بیاین ببریدش

پنج ساله. خودم هم نخوام فکر کنم پدر و مادرم هر روز یادآوری میکنن. انگار اینجوری  خوششون میاد ...

درکت میکنم ببین همین مادر من هم که همش می‌گفت این شوهرت آشغاله و ولش کن الان هی میگه پشیمون شده انگار بابای بچه ت از کاراش و اگه برگشت قبولش کن .ولی من اهمیتی نمیدم دیگه 

چقدر سخت .ببخشید عزیزم ولی شما از اول سیاست به خرج ندادین .خیلی راحت میتونستید بچه رو وابسته به خودت ...

مجبورم کرد. با این شرط وکالت داد که بچه دو روز در هفته پیشش باشه. 

ممنون از همدردیتون

امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیوفته

مجبورم کرد. با این شرط وکالت داد که بچه دو روز در هفته پیشش باشه.  ممنون از همدردیتون امیدوار ...

حتما خیلی ازش متنفر بودین که این همه امتیاز بهش دادین که فقط طلاق بگیرید؟😔

خواهش می کنم عزیزم .بهترین ها نصیب شما و گل پسرتون هم باشه