2777
2789
عنوان

آندوسکوپی کیا رفتن

116 بازدید | 8 پست

معده ام دوروز خوبه باز ورم میکنه نفخ میکنه وسط سینه  هام یهو درد میگیره ول میکمه .باز خوب میشه دوباره بد میشه

ماه پیش دکتر دارو داد ولی خیای تاثیر نداشت .الان برم شاید آندوشکوپی بنویسه .از جوابش میترسم .تا حالا هم نرفتم استرس دارم

باید فکر کنم🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی منو بیهوش نکردن یه لوله مبندازن ته حلقت تا برسه به معدت یه تیکه ریز بر میدارن برا نمونه برداری ی ...

جوابش ترسناکه😣اینکه اینهمه درد دارم برای چیه

باید فکر کنم🤔
میسوزه ؟ 

نه نفخ و ورم داشتم ماه پیش قرص ضد نفخ داده آنچنان تاثیری نداشته .الان گاهی احساس ورم میکنم گاهی هم وسط دوتاسینه ام درد میگیره ول میکنه چندروز خوب میشه باز درد میگیره ول میکنه .این ماه نولت دارم دیگه نمیدونم آندو بنویسه یا نه فقط دوست دارم خوب بشم مهم نیست بنویسه یا نه استرسم بیشتر برای نتیجه اش هست

باید فکر کنم🤔
نه نفخ و ورم داشتم ماه پیش قرص ضد نفخ داده آنچنان تاثیری نداشته .الان گاهی احساس ورم میکنم گاهی هم و ...

اتفاق خاصی نمیوفته نترس احتمالا ورم معده داری یه چند مدت قرص میده دردشم شاید زحمت معده داشته باشی استرس معده رو بدتر میکنه اصلا نترس چون قرار نیست چیز خاصی بشه و با دارو اوکی میشی

اتفاق خاصی نمیوفته نترس احتمالا ورم معده داری یه چند مدت قرص میده دردشم شاید زحمت معده داشته باشی اس ...

ممنون امیدوارم همینطور باشه مرسی از دلگرمیتون😍

باید فکر کنم🤔