2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه طب سنتی میگفت 3شب قبل خواب 7تاخرما بخور و من خوردم چندروز رفلاکس نداشتم ولی بعدش باز دارم رف ...

اصلا فایده نداره همه راه ها رو رفتم 

پیش پروفسور آگاه رفتم هنوز نتیجه نگرفتم

🧚🏻‍♀️
بله اصلا فایده نداره دردش میزنه داخل قفسه سینه ام دارو هم میخورم فایده نداره

زخم معده نداری ؟چون میگی دردش به قفسه سینه میزنه میگم منم رفلاکس دارم گوجه چیزای اسیدی میوه های اسیدی مثل هلو هندوانه پرتقال و...حذف کن سبزیجات کمتر استفاده کن شیر و لبنیات هم همینطور خیلی بهتر میشی

اصلا فایده نداره همه راه ها رو رفتم  پیش پروفسور آگاه رفتم هنوز نتیجه نگرفتم

شیر شترم واسه معده خوبه

بتونی بخری بخور امتحان کن مدتی ببین نتیجه داد

تا 1ماه ادامه بده

منم امروز اینو فهمیدم یکی گفت

زخم معده نداری ؟چون میگی دردش به قفسه سینه میزنه میگم منم رفلاکس دارم گوجه چیزای اسیدی میوه های اسید ...

آندو انجام دادم زخم خیلی کوچیکه دیگه نمیدونم چی بخورم خسته شدم 

اصلا سبزیجات نمیخورم حبوبات نمیخورم قرص هم میخورم انگار تاثیر نداره

🧚🏻‍♀️
به نظرم اگه تا وقتی که کامل سیر نشدیم از غذا دست بکشیم رفلاکس هم نمیاد سمت آدم حتی پیامبر هم فر ...

من خیلی غذام کمه کلا وزنم زیاد نیست نسبت به قدم اصلا نمیتونم زیاد غذا بخورم تو گلوم گیر میکنه انگار

🧚🏻‍♀️
اصلا فایده نداره همه راه ها رو رفتم  پیش پروفسور آگاه رفتم هنوز نتیجه نگرفتم

مثل من😀

شیر الاغ گفتن خریدم

روغن الاغ گفتن خوبه 

ولی باز تأثیر آنچنان نداشت برام

شایدم من خیلی عجولم تو درمان

😥

دوغ کفیر برام خوب بود تا حدودی ولی چندهفتس نرسیدم بخورم