بچه ها کسی بوده بعد عمل بینی مراعات غذایی نکرده باشه و ورمش مونده باشه من بیست روزه عمل کردم پره ها نا مساوی و بالا و پایین هستن بینیم بزرگه همچنان ولی باز دو سه بار کنسرو ماهی و دو سه بار غذای شور خوردم ..یعنی بینیم چی میشه کی تجربشو داره
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤
اصلا سر خود ماساژ ندین دکتر باید خودش ماساژ بده کاری نیست ک منو شما بتونیم انجام بدیم در ضمن هنوز خیلی زوده برای قضاوت منم سوراخام نامتقارن بود تازه داره درست میشه ورمم داره باید یک سال صبر کنی
من یک ساله عمل کردم روزای اول یکم گریه میکردم میگفتم شبیه خوک شدم بعد میگفتم چقد بزرگه راستش هنوزم که هنوزه نوکش با تیغش بنظرم بزرگه من عروسکی و باریکتر میخواستم ، یکبارم دکتر برام بعداز یکسال سوهان کشید بازم از سمت چپ یه قوز کوچیک داره نوک بینیمم انحراف پیدا کرده در صورتی که بینیم قبل از عمل صاف و بدون انحراف بود ، اولا اصلا به خودت استرس نده ، دومم هنوز زوده واسه نظر دادن سوما هرکی بینیش یجور در میاد انتظار غیر معقول نداشته باش و همیشه اینو به یاد داشته باش بینیتو هر مدلی دراوورده باشه باز هم از قبل از عملت زیباتر میشی ، من بینیمو دوسدارم با ایرادای کوچیکی که داره البته هر کسی هم متوجش نمیشه