یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من خیلی میترسم آخه دوتا دختر دارم میترسم برمو نشه بعد چند وقت باید رعایت کرد رژیم رو
میفهممت ،منم خیلی میترسیدم شوهرم وحشتناک پسری بود الان خواهر خودمم که دو تا دختر داره رو میخوام بفرستم پیشش گفتم اول خودم برم اگه نتیجه گرفتم به هرکس که آرزوشو داره معرفی میکنم.من از مهر پارسال شروع کردم خرداد باردار شدم
یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه
ویزیت راه دورش ۸۰تومنه که ماهی یه بار باید بدی.داروهاشم خب هرماه باید ۳۰۰تا ۴۰۰بدی البته من تنبلی داشتم شاید واسه بقیه انقدر نشه.فقط خورد وخوراکت خرج داره که اونم خب دارید میخورید دارو نیست که آدم حرصشو بخوره.مثل توت فرنگی ونارگیل وانبه که من تو زمستون گرون وسخت گیر میاوردم
اتفاقا منم تنبلی دارم آدم خرج خوراک کنه حرص نمیخوره تا خرج دارو شوهرم من میگه برو ivf ...
ببین من چند ساله درگیرشم.مشاوره آی وی اف مرکز ابن سینا هم رفتم واز چیزایی که گفت خیلی خوشم نیومد اینکه جنین دست کاری میشه وبعد کلی هزینه فقط احتمال بارداریش۲۵درصده وکلی دارو وارد بدنت میشه که بعدها معلوم نیست چه عوارضی داره.این رژیمو میگیری بدنت خود به خود سالم میشه چون تمام سردیجات حذف میشه