2777
2789
ازچندجا اطلاعات گرفتم ولی خوب یه برنامه ریزی دقیق و پزشکی که بتونیم تحت نظرش باشیم فعلا یه دکتر توشه ...

من قسط دارم بعد این دخترم وقتی دوسالش شد اقدام کنم باز موندم تغذیه رو درست کنم یا از طریق دارو جلو برم

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خیلی میترسم آخه دوتا دختر دارم میترسم برمو نشه  بعد چند وقت باید رعایت کرد رژیم رو

میفهممت ،منم خیلی میترسیدم شوهرم وحشتناک پسری بود الان خواهر خودمم که دو تا دختر داره رو میخوام بفرستم پیشش گفتم اول خودم برم اگه نتیجه گرفتم به هرکس که آرزوشو داره معرفی میکنم.من از مهر پارسال شروع کردم خرداد باردار شدم

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
عزیزم من خیلی میترسم آخه دوتا دختر دارم میترسم برمو نشه  بعد چند وقت باید رعایت کرد رژیم رو

سه ماه ولی خوب فقط رژیم کارایی نداره بیشتر مهم اقدام هس که کی باشه

قیمتش حدودا چند درمیاد

ویزیت راه دورش ۸۰تومنه که ماهی یه بار باید بدی.داروهاشم خب هرماه باید ۳۰۰تا ۴۰۰بدی البته من تنبلی داشتم شاید واسه بقیه انقدر نشه.فقط خورد وخوراکت خرج داره که اونم خب دارید میخورید دارو نیست که آدم حرصشو بخوره.مثل توت فرنگی ونارگیل وانبه که من تو زمستون گرون وسخت گیر میاوردم

میفهممت ،منم خیلی میترسیدم شوهرم وحشتناک پسری بود الان خواهر خودمم که دو تا دختر داره رو میخوام بفرس ...

عزیزم شمارشو میدید بهم 

چون منم نمیتونم تهران برم اگه بشه آنلاین ویزیت بشم 

بنظرت بعد این نی نیم چند وقت بعد اقدام کنم؟؟

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️چقده سخته پسردار شدن

ممکنه تا ۸ ۹ماهم طول بکشه باید صبور باشی وکم نیاری.اقدام خیلی مهمه واینکه همش آنلاینه وهر لحظه جوابمو میداد خیلی خوب بود

عزیزم شمارشو میدید بهم  چون منم نمیتونم تهران برم اگه بشه آنلاین ویزیت بشم  بنظرت بعد ای ...

آره حتما.دومیتون چند وقتشه؟

ویزیت راه دورش ۸۰تومنه که ماهی یه بار باید بدی.داروهاشم خب هرماه باید ۳۰۰تا ۴۰۰بدی البته من تنبلی دا ...

اتفاقا منم تنبلی دارم  

آدم خرج خوراک کنه حرص نمیخوره تا خرج دارو 

شوهرم من میگه برو ivfک صد در صد هست و دوقلو انتقال بدع

ویزیت راه دورش ۸۰تومنه که ماهی یه بار باید بدی.داروهاشم خب هرماه باید ۳۰۰تا ۴۰۰بدی البته من تنبلی دا ...

نارگیل برا خانم هم خوبه؟

میشه لااقل عکس رژیمتو بزاری اینجا ببینیم

آره حتما.دومیتون چند وقتشه؟

بهمن ماه بدنیا میاد 

شوهرم فکر میکرد پسر میشه و نشد 

چیزی نگفت و ناشکری نکرد ولی نه دلش غصه خورد چون همش میگه بعدی ivfفقط 

اتفاقا منم تنبلی دارم   آدم خرج خوراک کنه حرص نمیخوره تا خرج دارو  شوهرم من میگه برو ivf ...

ببین من چند ساله درگیرشم.مشاوره آی وی اف مرکز ابن سینا هم رفتم واز چیزایی که گفت خیلی خوشم نیومد اینکه جنین دست کاری میشه وبعد کلی هزینه فقط احتمال بارداریش۲۵درصده وکلی دارو وارد بدنت میشه که بعدها معلوم نیست چه عوارضی داره.این رژیمو میگیری بدنت خود به خود سالم میشه چون تمام سردیجات حذف میشه