2777
2789
وای منم مثل شما 😥مردم از استرس  ذخیره ۲۵اتاق عملم دارم دیوونه میشم شبا خواب میبینم اصلا ی ...

چرا باید ایقد عذاب بکشیم🥲🥲کاش الان نتایج اومده بود

باورتون میشه ایقد فیلم و سریال میبینم ک فقط روزا بگذره...در کنارش قرص معده هم ب دادم میرسه🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باید ایقد عذاب بکشیم🥲🥲کاش الان نتایج اومده بود باورتون میشه ایقد فیلم و سریال میبینم ک فقط رو ...

اره من نمیدونم این چ مسخره بازیهه ک در اوردن

خوب الان اینکه برا من زده ذخیره انتخاب سومم بوده ک داشنگاه خوبیم هست

انتخاب های بعدیم حتما قبول بودم

من از بدن درد و سردرد نمیدونم چیکار کنم ارام بخش میخورم

شبا کابوس میبینم

هعی خدا 

خدا کنه قبول شیم

من از دانشگاهم رفتم حضوری پرسیدم گفت تجربه این دوسه ساله ب ما گفته قبول میشید اما بازم ادم میترسه از بس امسال عجیب غریب بود

اون از کارنامه سبز

اون از نتایج عجیب غریب ک من با این رتبه مردود شدم

اصلا ی وضعی

اره من نمیدونم این چ مسخره بازیهه ک در اوردن خوب الان اینکه برا من زده ذخیره انتخاب سومم بوده ک داش ...

وااااای منم سردرد کشته🥲انشالله دوتامون قبولیم عزیزم

منم ذخیره انتخاب سوم شدم و مطمئنا پایین تراشو قبول بودم💔

انشالله خدا کمکمون میکنه

وای منم ذخیره دانشگاه آزادم قشنگ دارم سکته میکنم حالت تهوع معده درد هر روز دارم قرص میخورم اصلا خواب ندارم همش دارم خوابای عجیب غریب میبینم خیلی ذهنم درگیره امیدارم قبول بشیم همه😭😭😭😭

وای منم ذخیره دانشگاه آزادم قشنگ دارم سکته میکنم حالت تهوع معده درد هر روز دارم قرص میخورم اصلا خواب ...

وااای تو که منی😭😭😭😭

باورت میشه بسکه فامیل بهم گفته پس کی میری دانشگاه دلم میخواد بمیرم دیگه

از استرس دستام درد گرفته

وااای تو که منی😭😭😭😭 باورت میشه بسکه فامیل بهم گفته پس کی میری دانشگاه دلم میخواد بمیرم دیگه از ...

😭😭😭وای دقیقا جوابا هم نمیاد از شدت استرس 10 سال از عمرم کم شد این چندوقت

ذخیره ۹ اقلیدم...نه فقط دو سه بار زنگ زدم میگن صبور باشید انشالله قبولید

وای به منم همینارو گفتن هرجا رفتم یا زنگ زدم با ایشالا ماشالا جوابمو دادن😭فردا دیگ فکر کنم جوابش بیاد خداکنه قبول بشیم❤️