2777
2789

از این حس میترسم  یه مدت تصمیم میگیرم بیخیالش بشم اما نمیشه

خودمو مشغول کار میکنم مشغول کارای روزانه اما نمیره از ذهنم نمیره 

اولین کسی نیست که تو زندگیم بوده اما اولین کسیه که در حد مرگ میخامش و...اخه چم شده دو ساله دارم با خودم مبارره میکنم اما نمیشه

حالتو کاملا درک می‌کنم تو دوساله داری مبارزه میکنی من هشت ساله 

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۶ ساله نمیدونم چه حسیه 

انگار بودن یا نبودنم واس اون فرقی نداره ولی من همش تو فکرشم نمیدونم چرا

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بخدا نه شغلش بالاتر از منه نه تحصیلاتم نه قیافه درجه یکی داره اما من عاشق شدم مطمئنم

اخه نمیشه از قلبم بیرون نمیشه

هرچی باشه برام مهم نیست حتی به پولو هیچیش فکر نمیکنم اگه مهریمم نداشته باشم مهم نیستتت 

اخه چمه بخدا نمیفهمم

پسره احتمالا مغروره 

پسرهاي مغرور دخترها رو ديوانه ميكنند

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا