2777
2789

سلام 

خواهر من ۱۷ ساله اش هست الان چهار ماه هست که پریود نشده چند سال پیش هم این اتفاق افتاد حدود دو سال پیش رفتیم دکتر کلی چکاب و آزمایش کامل خب خدارو شکر مشکل جدی نداشت فقط چون اضافه وزن داشت دکتر زنان گفته بود باید وزنت رو پایین بیاری احتمال داره تنبلی تخمدان بگیری (وزنش هم نسبت به قدش خیلی زیاد نبود ... وزنش ۷۵ بود قدش هم ۱۶۸)  برای کاهش وزن و منظم شدن چرخه پریودی گفت که ورزش کن و یکسری دارو مثل قرص متفورمین و قرص LD داده بود خلاصه بعد یک مدت بهتر شد الان خیلی استرس داره که تنبلی تخمدان گرفته باشه داره برای کنکور هم برنامه ریزی می‌کنه استرس اونم داره الان معده درد عصبی گرفته از شدت استرس 

نوبت دکتر گرفتم ولی هی به خاطر برنامه هاش پشت گوش انداخته

اگه خودتون یا نزدیکان تون تجربه مشابهی دارید ممنون میشم که با من به اشتراک بگذارید❤️

همچنین اگه تجربه ای برای رژیم و کاهش وزن هم دارید خیلی خوشحال میشم برام تایپ کنید 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام حتما دکتر بره اصلاح سبک زندگی انجام بده دربارش سرچ کن  پیاده روی کنه حتما حتما دکتر بره به نظرم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
منم 17 سالمه 30 مرداد پریود شدم دیگه نشدم 🥺🥺نمیدونم چرا شاید از تغییر فصل و آب و هواس

برو دکتر حتما

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
عزیزم وقتی ۴ ماه هست پریود نشده به احتمال زیاد تنبلی تخمدان داره

اخ اخ اخ تو خانواده پدری هم چند مورد پیش اومده بود دختر عمه هام این طوری بودن  چون دو سال پیش رفتیم  سونوگرافی گفتم لابد ماله تغییر وزنه 

برو دکتر حتما

مامانم نمی‌بره میگه واسه یه دختر مجرد عادیه اگه بری دکتر قرص بده ممکنه ضرر داشته باشه هورمونات بهم بریزه و بچه دار نشی 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

سلام منم سن های هفده هجده سالگیم یبار نزدیک پنج ماه پریود نشدم.

تنبلی تخمدان دارم.البته شدید نیست و بچه دار هم شدم بعد از ازدواج 

ولی دختر خالم وقتی مجرد بود همش پریود هاش نامنظم بود یکم هم ارثی بود مال دخترخالم اونم تمبلی داره و الان بچه دار نمیشه.

و چون میگی استرس هم داره استرس خودش نامنظم مسکنه پریود رو.

ولی حتما ببرش پیش یه ماما تا براش سونوگرافی بنویسه.شاید کیست داره.