2777
2789

سلام عزیزم.

همه چیز دیگه از صفر تا صد 

البته اگه بچه دوم یا سومت باشه یسری چیزا رو لازم نمیشه بخری اگه از قبل داشته باشی،اما اگه بچه اوله خب صفر تا صد

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام

لباس بیمارستانی (سایز صفر)

بادی زیردکمه

شرت عینکی

سرهمی آستین کوتاه و بلند

ست بولیز شلوار

تو خونه ای زیاد بردار بیرونی ام چند تا بگیر

من خودم تا یکی دو سالگیشو بیشتر نمیخرم 

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
سلام لباس بیمارستانی (سایز صفر) بادی زیردکمه شرت عینکی سرهمی آستین کوتاه و بلند ست بولیز شلوار ...

مگه تا سایز 3بیشتر میگیرن؟ اونم که تا1 سالگی هست. 

از هرکدوم از اینا مثلا بادی و... چند تا؟ 

مگه تا سایز 3بیشتر میگیرن؟ اونم که تا1 سالگی هست.  از هرکدوم از اینا مثلا بادی و... چند تا؟&nb ...

آره بابا ندیدی ؟ بعضیا تا ۵ سالگی بچه کاپشنم میگیرن !!

شلوار لی و اینا براش میخرن میزارن تو کمد 😊🤣

خودم تا یکی دوسالگی دوست دارم بگیرم

خونگی زیاد تر بگیر چون تند تند کثیف میشن

ولی از بقیه دو سه دست

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍