چیکار کنم؟ وقتی عصبانی میشه همه چیز رو با هم قاطی میکنه و فقط حرف های ناحق میزنه من هم چیزی بگم یا میگه چرا جدل میکنه یا میگه چرا حاضر جوابی میکنی از طرفی چون باردارم حساس تر شدم و زود گریم میگیره تپش قلب میگیرم و بهم میریزم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم قبلا شوهرم آروم تر بود همزمان با بارداریم از لحاظ کاسبی و مسکن و مالی به شدت بهم ریخته و ...
ما هم 😞این روزا هیچ وقت از یادم ادم نمیره من هر کی یه لیوان اب داد دستم تو بارداری تاذاخر عمر نوکرشم 😞توام به دل نگیر بزار نی نیمون که بیاد مبگم پارش کنه
تو این دوره که باردارم هستی حتما با یه مشاور و روانشناس در ارتباط باش خیلی می تونه کمکت کنه، مشاوره آنلاین بگیر و حرفات رو با پزشک توی یه فضای چت خصوصی مطرح کن. و همیشه باهاش در ارتباط باش تا بتونی خودتو کنترل کنی و بارداری شیرینی داشته باشیhttps://mavarateb.com/