2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی زود عصبانی میشه من هم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا شوهرم آروم تر بود  همزمان با بارداریم از لحاظ کاسبی و مسکن و مالی به شدت بهم ریخته و ...

ما هم 😞این روزا هیچ وقت از یادم ادم نمیره من هر کی یه لیوان اب داد دستم تو بارداری تاذاخر عمر نوکرشم 😞توام به دل نگیر بزار نی نیمون که بیاد مبگم پارش کنه

برو بغلش وقتی عصبانی شد ببین تاثیر داره  یا بگو من استرس میگیرم اینطوری میکنی مظلوم بگو

وقتس عصبانی هست اصلا براش مهم نیست که من حالم بد میشه 

امتحان کردم اثری نداره 

کلن هم میشه یه نوع درخواست ترحم حس میکنم اثرش خیلی کم باشه 

دوستم داره ها ولی وقتی عصبانی میشه همه چی یادش می‌ره انگاربعدش هم عذر خواهی می‌کنه ولی چه فایده

با مرد عصبی زندگی کردن سخته فقط باید صبور بود به خودت ارامش بده به خاطر بچت که اونم اروم بشه

دعام کن بتونمبه دلایلی مجبورم تا موقع زایمانم خونه مامانم بمونم 

بخاطر همین سریع هم مامانم متوجه میشه من گریه کردم یا بهم ریختم و این کار رو سخت تر می‌کنه

وقتس عصبانی هست اصلا براش مهم نیست که من حالم بد میشه  امتحان کردم اثری نداره  کلن هم می ...

والا خیلی شرایط سختیه🫂🫂 

آدم عصبانی دست خودش نیست یهو نمیفهمه چیکار می‌کنه 

می‌تونه بره مشاوره اگه تونستی به خاطر بچه بگو بره 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
وقتس عصبانی هست اصلا براش مهم نیست که من حالم بد میشه  امتحان کردم اثری نداره  کلن هم می ...

شوهرتون اخلاقش دقیقا مثل منه برای خودش سختتره 

اعصبانیت من کارهاو لجبازیهای شوهرمه

عجب ؟با همچین شوهری باردارم شدی؟واقعا نمیفهمم شماها رو ؟

😑😑😑

عصبانی میشه که داد و بیداد و فهش نمی‌ده یا کتکم نمیزنه که 

میگم هی پشت هم میگه و باعث میشه من بهم بریزم 

بلاخره کلی حسن داشته که دارم باهاش زندگی میکنم 

من فقط خواستم کمک کنید چطوری آروم باشم چون خودم خیلی زود بهم میریزم حتی با یه چشم غره😑

شوهرتون اخلاقش دقیقا مثل منه برای خودش سختتره  اعصبانیت من کارهاو لجبازیهای شوهرمه

آره واقعا

اون سری بعدش من حالم بد شد رفتیم بیمارستان فشارم رو بگیره اورژانس کلی خودش رو نفرین میکرد🤦🤦🤦

از اولش گفته بود من زود عصبانی میشم 🤦

این هم ایده خوبیه  سعی میکنم راضیش کنم بره

یه پیشنهاد بهتر فیلم اتاق قرمز ( ترکیه) دانلود کن هر شب یه قسمت ببین 

اتاق مشاوره هستش بدون شک اینکارو بکن خواهرانه میگم بهت

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 

تو این دوره که باردارم هستی حتما با یه مشاور و روانشناس در ارتباط باش خیلی می تونه کمکت کنه، مشاوره آنلاین بگیر و حرفات رو با پزشک توی یه فضای چت خصوصی مطرح کن. و همیشه باهاش در ارتباط باش تا بتونی خودتو کنترل کنی و بارداری شیرینی داشته باشیhttps://mavarateb.com/