2777
2789
عنوان

باز شدن دهانه رحم کمک!!!!!!😭

44073 بازدید | 25 پست

سلام خانما یکی کمکم کنه چیکار کنم دهانه رحمم زود باز شه اینقدر درد کاذب دارم خسته شدم

الان هفته ۳۹ ام دیروز هم دکتر معاینه تحریکی کرد گفت سه سانتم الان از هفته ۳۴ همینطور ۳ سانت موندم 

دائم دوش آب گرم و اسکات و توپ هم انجام میدم اما فقط درد کاذب میاد 

کسی اگه کاری کرده جواب داده بگه 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردم دهانه رحمت زود باز شده اومدم همدردی و کمک کنم🥲 کلاس بارداریم تو واتساپ کلی ورزش با تصویر گفته بود حیف ک باز نمیشه برات بفرستم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

فک کردم دهانه رحمت زود باز شده اومدم همدردی و کمک کنم🥲 کلاس بارداریم تو واتساپ کلی ورزش با تصویر گف ...

دهانه رحمم مثلا زود باز شد از هفته ۳۴ سه سانت بود بعد دو هفته استراحت مطلق داد حالا استپ کرده هرکار میکنم باز نمیشه فقط درد دارم الکی

خب نباید بیش از حدش بمونه. اینطور که معلومه رحم ات نمیخواد باز شه

خب هنوز تا چهل هفته تموم ۱۰ روز مونده منم مشکلم اینه میخوام راهی پیدا کنم زودتر باز شه که کارم به سزارین نکشه

البته اگه باز نشه اول القا زایمان و باز انتخاب میکنم تا سزارین اگه نشد بعد سز 🥲

خب هنوز تا چهل هفته تموم ۱۰ روز مونده منم مشکلم اینه میخوام راهی پیدا کنم زودتر باز شه که کارم به سز ...

آره ۱۰ روز مونده. از دکترت نپرسیدی چیا بخوری که باز بشه؟ 

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
من سرکلاژ شدم ۱۰ روز پیش. دکتر گفته زایمان زودرس داری. همش نگرانم. تازه ۲۰ هفته ام

طول سرویکست کوتاه شده؟من اولش هماتوم دلشتم انقد آمپول و شیاف زدم تا خداروشکر جذب شد الانم همچنان آمپول و شیاف و یکم واژنم چکه میکنه البته عفونت ادراری و واژینال دارم اما نگران کیسه آبم خیلی دلم آشوبه تا شنبه برم سونو خدا رحم کنه بهمون

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
آره ۱۰ روز مونده. از دکترت نپرسیدی چیا بخوری که باز بشه؟ 

فقط گل گاوزبان و گفت با یه سری ورزش که دائم دارم انجام میدم از دیروز که معاینه تحریکی کرد دردام شدتش بیشتر شده اما منظم نمیشه 

طول سرویکست کوتاه شده؟من اولش هماتوم دلشتم انقد آمپول و شیاف زدم تا خداروشکر جذب شد الانم همچنان آمپ ...

بله یه دفعه کوتاه شد. قبلش نرمال بود . بارداری اولم و ۳۵ هفته زایمان کردم. دکترم گفت حتما باید سرکلاژ بشی.

نگران نباش استراحت کن. انشالله مشکلی پیش نمیاد. راه میری دستتو زیر شکمت بزار‌. فشار به خودت وارد نکن

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده