2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پرسیدم گفتن سند روایی محکمی و حقیقی درباره این دعا نیست هردعایی رو نمیشه خوند گهگاهی اثر سوء داره

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

یعنی مرجانه دعا کرده؟ 🥴

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

منم خیلی دوسدارم انجام بدم ولی میترسم

ترسم داره خب این دعا درواقع شوهرتو مهربون نمیکنه که یه جنو به تسخیرشوهرت درمیاره و درواقع عمل عمله شوهرت نیست کارای جن هستش که تورو راضی میکنه بیخیال شو به چیزای دیگه توسل کن خطرناکه

من تونت خوندم نوشته بود دعای مرجانه خیلی قویه برای محبت و شوهر بدجوری عاشقو وابسته میشه 

اره درسته من بابام انقد مامانموتوبچگیم کتک زد مامانم همین دعاروگرف الان خداروشکرخوبن باهم

لایک نکن ممنون❤