2777
2789
عنوان

انتخاب دبیرستان در بوشهر

1024 بازدید | 8 پست

سلام

من کلاس نهم هستم 

و امسال انتخاب رشته دارم

و میخوام بدونم مدرسه های نمونه یا تیزهوشان بوشهر ارزشش داره که معدلم رو ببرم بالا قبول بشم؟برا تجربی البته 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
جدا از مدارس خاص ،  مدرسه ی ایده آل از بهترین مدرسه های بوشهر .

ممنون بابت راهنمایی تون

ولی من دنبال دولتی هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مدرسه فرزانگاه بوشهر جم پارک مادر همیشه جز بهترین مدارس دخترانه بوشهره و کلی دانشگاه قبول میشن ...

اره اسمش رو توی گوگل سرچ کردم خیلی قبول پزشکی برای کنکور داشتن

معدلم چقدر باشه ثبت نام میکنن منو؟

اره اسمش رو توی گوگل سرچ کردم خیلی قبول پزشکی برای کنکور داشتن معدلم چقدر باشه ثبت نام میکنن منو؟

نمیددونم اطلاعی نداشتم ولی مدرسه فرزانگان همیشه زبانزد بوده بنظرم ارزشش رو داریه که در  رابطه با شرایط قبولی برید حضوری بپرسید
از ساحلی برید بعداز میدون رعیسعلی کنار پارک مادر ی خیابونی هست که وصل میشه به خیابون ورزش ( استادیوم ) اونجا برید میبینیدش یا همون نزدیکی ها از یک بپرسید 

نمیددونم اطلاعی نداشتم ولی مدرسه فرزانگان همیشه زبانزد بوده بنظرم ارزشش رو داریه که در  رابطه ب ...

اهان

مرسی بابت راهنمایی

اره منم چندبار اسمش رو شنیدم 

و اینکه تا حالا ندیده بودمش یا ازش رد نشدم که بفهمم کجاست ولی راجبش شنیدم

اهان مرسی بابت راهنمایی اره منم چندبار اسمش رو شنیدم  و اینکه تا حالا ندیده بودمش یا ازش رد ...

چون سر خیابون اصلی نیست و وسط دوتا خیابون اصلی و تو ی کوچه گیر کرده خخخ
طبیعیه ندیده باشید
ولی سر راسته
موفق باشید خواهش میکنم

چون سر خیابون اصلی نیست و وسط دوتا خیابون اصلی و تو ی کوچه گیر کرده خخخ طبیعیه ندیده باشید ولی سر را ...

اهان درسته

ممنون همچنین🤍