2777
2789
عنوان

شیائومی یا سامسونگ

120 بازدید | 15 پست

عمر، باطری و دوربین کدوم گوشی بیشتره؟ 

من خواهرم سامسونگ داره دخترخالم شیائومی دوتاشونم راضین

من میخوام گوشیمو عوض کنم نمیدونم چی بگیرم 

راهنماییم کنین ممنون میشم😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باطری شیایومی وای دوربین فقط ایفون من خودم ایفون سون پلاس خریدم خ راضیم ولی باطریش نع من ایفونو دوسدارم ب شخصه

شدم اون ادمی که اگه یه روزم نباشم همه میگن اگه مرد راحت شد 🥀
سلام بچها من دیشب یه سامسونگ آ33 خریدم 8 تومن الان خیلی پشیمونم میگم خریت کردم با این اوضاع 8 تومن پ ...

نمیتونی ببری همون گوشی فروشی عوضش کنی؟ 

ولی خوبه که.. ارزششو داره

سلام بچها من دیشب یه سامسونگ آ33 خریدم 8 تومن الان خیلی پشیمونم میگم خریت کردم با این اوضاع 8 تومن پ ...

فکر نکن لذتشو‌ببر‌

شدم اون ادمی که اگه یه روزم نباشم همه میگن اگه مرد راحت شد 🥀
از اون لحاظ مشکلی نداره فقط میخوام کیفیت چیزی که میخرم خوب باشه

خب دیگه اگه میخوای بیست سی تومن هزینه کنی سامسونگ ولی اگه میخوای نسبت به هزینه ت کارایی و کیفیت خوب دریافت کنی مثلا تا حدود ده تومن و اینا شیائومی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
نمیتونی ببری همون گوشی فروشی عوضش کنی؟  ولی خوبه که.. ارزششو داره

ارزش داره ولی من منتظر ایمپلنتم و قراره بریم مسافرت. حالا به صاب مغازه زنگ زدم گف معلوم نیس کی فروش بره فک کنم نمیخاد ببره وگرنه همون موقه که من خریدم 3 نفر در عرض یه ساعت همین مدل خریدن تموم کرد اتفاقا گف شنبه میرم تمدید کنم

-
نمیتونی ببری همون گوشی فروشی عوضش کنی؟  ولی خوبه که.. ارزششو داره

شما سامسونگ آ33 نمیخوای؟ 

اگر واقعا خریداری میزنم کمدا پول می‌ریزی به حسابشون هروقت دیدش و خوشت اومد پول به من میدن درغیر اینصورت پولت تو کارت کمدا میمونه بخدا خیلی گوشیه عالیه از قیمتش هم کمتر میدمش

-