2777
2789
عنوان

کیا ماشین ظرفشویی دارن

1623 بازدید | 28 پست

خانوما ما دو نفریم ولی کمرم شیکست انقد ظرف شستم بنظرتون ماشین ظرفشویی چند نفره خوبه؟مصرف ابش زیاد نیست؟آخه بالای یکساعت کار میکنه.شماها راضی هستین؟؟قرصاش گرونه؟؟

خوبه آره قرصش گرونه ولی میتونی پودر ظرفشویی پریل هم بگیری قیمتش ۷۰ تومن هس 

آبم خوب دیگه مصرف میکنه 

ولی در کل خوبه مخصوصا مهمونی و اینا کاراتو جلو میندازع

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

بهترین وسیله دنیاس 

منم دونفریم تو خونه 

۱۴ نفره دوو دارم 

ولی حقیقتا قرصاش گرونه 

مشکل قرص داریم 

ولی من برای هر سال دو تا بسته ۱۱۵ تایی میخرم تقریبا در طول سال دارم 

منم یک روز درمیون روشن میکنم 

مهمون میاد شاید در روز سه بار 

خونه تکونی عید هم روزی سه چهار بار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک تو جهیزیم ۱۴ نفره داشتم اصصصلا استفاده نکردم اخرشم فروختم......  حیییف یکبارم نشستم‌ببینم راسته اما باید خوب باشه دیگه....ولی باید آشغالای ظرفارو قشنگ تمیز کنی بچینی توش مال من قابلمه هم میشست.....

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
بهترین وسیله دنیاس  منم دونفریم تو خونه  ۱۴ نفره دوو دارم  ولی حقیقتا قرصاش گرونه& ...

من پودر ظرفشویی پریل گرفتم جا قرص قبلا  قرص فینیش استفاده میکردیم اما الان واقعا گرون شده

من ک تو جهیزیم ۱۴ نفره داشتم اصصصلا استفاده نکردم اخرشم فروختم......   حیییف یکبارم نشستم‌ببین ...

😂راسته یا ن یعنی چی 

خوب شما با دست هم ظرف بشوری اول باید آشغال و باقیمونده غذا ها رو پاک کنی یا ن ؟

چرا فروختیش ؟

خوبه آره قرصش گرونه ولی میتونی پودر ظرفشویی پریل هم بگیری قیمتش ۷۰ تومن هس  آبم خوب دیگه مصرف ...

عزیزم برا استفاده روزانه میخوام .جوری باشه که نخوام ظرف بشورم چون واقعا دیگه توان ندارم

من پودر ظرفشویی پریل گرفتم جا قرص قبلا  قرص فینیش استفاده میکردیم اما الان واقعا گرون شده

منم همیشه فینیس میگریم 

باور کن شاید سالی یکو نیم هزینه قرص جلادهنده و نمک میکنم 

ولی میترسم ایرانی بگیرم میگن ماشین رو خراب می‌کنه 

منم میترسم 

منم همیشه فینیس میگریم  باور کن شاید سالی یکو نیم هزینه قرص جلادهنده و نمک میکنم  ولی می ...

عه جدی خراب میشع ؟

😂راسته یا ن یعنی چی  خوب شما با دست هم ظرف بشوری اول باید آشغال و باقیمونده غذا ها رو پاک کنی ...

منظورم این بود ببینم راسته ظرفامو تمیز میشوره حخخخ مزاح کردم.اخه اون اوایل خونه داری مستاجر بودیم.دیگه شوهرم مخمو زد گف بفروشیم جا گیره بعدا برات میخرم دیگه منم راضی شدم فروختم......

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
عزیزم برا استفاده روزانه میخوام .جوری باشه که نخوام ظرف بشورم چون واقعا دیگه توان ندارم

عزیزم حتما بخر 

من طلا فروختم خریدم 

من طبقه پایین قابلمه می‌چینم 

طبقه بالا صرف ضروف روزانه 

یعنی راحتتتتتتت میشی 

😂راسته یا ن یعنی چی  خوب شما با دست هم ظرف بشوری اول باید آشغال و باقیمونده غذا ها رو پاک کنی ...

عزیزم مگه داخلش فیل.تر نداره؟یعنی یدونه برنج هم نباید تو ظرف بمونه؟؟

منظورم این بود ببینم راسته ظرفامو تمیز میشوره حخخخ مزاح کردم.اخه اون اوایل خونه داری مستاجر بودیم.دی ...

ن عزیزم تمیزه تمیزمیشوره با آب جوش و بخار 

من وقتی درش رو باز میکنم بخارش میاد رو صورتم 

من مامانم بیشتر استفاده میکنه چون نمی تونه واقعا