2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تیرماه رفتم با ماشین تا مرز رازی بعدش هم با ون تا وان رفتیم نفری 70 لیر 

خرید خوبه اینجا بتونی خونه بگیری خیلی بهتره تا هتل هتلاش الکی گرونه 

ما خونه گرفتیم دو خواب شبی 500 لیر 

پاساژ avm برو هم مارک داره تو خیابان اصلی جمهوریت هم کلی مغازه هست برای خرید 

چه خریدی منظورته

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من تیرماه رفتم با ماشین تا مرز رازی بعدش هم با ون تا وان رفتیم نفری 70 لیر  خرید خوبه اینجا ...

احتمالا ماهم باماشین خودمون بریم اماخب دوره یکم ، شنیدم قطار هست ازتهران تا وان اطلاع داری شما؟ 

من سال ۹۷رفتم ترابزون اندازه سه سال لباس خریدم مفت بودهمه‌چی الان میگن خیلی قیمتا بالاست به نظرشما چطوربود قیمت لباس ها؟ 

ترازبون قشنگه جای دیدنی هم داره ؟/

من شلوار لی خریدم 145 لیر برای شوهرم 180 لیر کتانی از 200 لیر به بالا 

مصلا من یه صندل خریدم 130 لیر پاشنه دار خیلی خوشگله 

اسلش پسرونه گرفتم 40-50 لیر تی شرت و شوارک یا تی شرت تکی هم 40 لیر اینا بود 

من از تهران رفنم بعدش شوهرم رانندگی دوست داره

ترازبون قشنگه جای دیدنی هم داره ؟/ من شلوار لی خریدم 145 لیر برای شوهرم 180 لیر کتانی از 200 لیر به ...

ما گرجستان بودیم باتومی،  باتور رفته بودیم یه نصف روز بردن ترابزون  واسه خرید  دوسه تاپاساژ رفتیم برند لوتو و ال سی وایکی و کوتون قیمتاش عالی بود  البته دلار ۳۵۰۰بود 🙄 ترابزون رو نگشتیم بعدخرید برگشتیم باتومی 

پس قیمتاش خییییلی خوبه که  اینقد گفتن قیمتا بالاست منصرف شده بودم  ایشالا هفته بعدمیریم وحسابی خرید میکنیم 😍

ما گرجستان بودیم باتومی،  باتور رفته بودیم یه نصف روز بردن ترابزون  واسه خرید  دوسه ت ...

خوش بگذره عزیزم - آره قیمت ها خوبه لیر الان افت داشته من اردیبهشت رفتم با کنسرت تتلو بود کلی گرون بود لیر ولی حتما لیر از شهر خودت بخر ببر 

ما دلار هم بردیم 31500 خریدیم اونجا 34 تومن ازمون خریدن 

سیگار هم که میدونی جریانش چطوره ؟

خوش بگذره عزیزم - آره قیمت ها خوبه لیر الان افت داشته من اردیبهشت رفتم با کنسرت تتلو بود کلی گرون بو ...

خیلی ممنونم عزیزم ، 

اره لیرمیخریم اینجا ، درمورد سیگار یه چیزایی شنیدم امانمیدونم سود خوبی داره یانه؟ ببخشید عزیزم  خیلی وقتتو گرفتم میشه لطفا اگه موردی نکته ای بود برام بگی چون تاحالا وان نرفتم 

خیلی ممنونم عزیزم ،  اره لیرمیخریم اینجا ، درمورد سیگار یه چیزایی شنیدم امانمیدونم سود خوبی دا ...

سیگار حتما بگیر از تهران بگیری خیلی بهتره انگار کنت 8 بود اگه اشتباه نگم تهران 190 بود خوی 210 اونجا 300 میخرن 

از فری شاپ هم چیزی بخری میتونی تو شهر بفروشی با هر پاس 1 دونه میتونی بگیری 

سیگار هم هر نفر 3 باکس میتونه ببره 

به کوچه پس کوچه ها خیابان جمهوریت هم سر بزن چیزای خوبی پیدا میکنی