2777
2789

سلام خانوما

هفته ۱۹ هستم و از هفته ۱۸ طول سرویکسم 18 و فانلینگم 1/8 شد.بعد یه هفته یعنی الان فانلینگم شده 4 سانت.هرچی تحقیق کردم نا امیدتر شدم.خواستم ببینم کسی تجربه ای داره؟تونسته باشه با این وضعیت تا آخر رفته باشه؟

منک اصلا نمیدونم چی هست....یه بارداری چقدددد سخت شده  بسپر بخدا همه چیو تا اینجاشو باهات بوده ...

آره توکلم که فقط ب خداست...جز اون کسی نمیتونه کاری برام بکنه..فانلینگ باز شدن دهانه رحمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توکلت بخدا باشه منم الان ۲۵ هفته کاملم.یک هفته پساری دارم.الان طول سرویکسم ۲۴ .فانلینگ ۱سانت.کلا درازکشیدم دستشویی فقط فرنگی.گاهی یکم میبینم خون لخته نشه پاهام.ولی این چند روز خییییییلی سرچ کردم توی همین نی نی سایت تاپیک های قبلی وسالهای قبلو بالا میاورد بله خیلی دیدم با فانلینگ باز و طول سرویکس۱۳ تا ۳۵ هفته رسوندن.ولی اونا لگن زیرشون گرفتن کلی امپول زدن و...خیلی مراقبت کن ان شالله بمونه برات.منم داغونم از فکر.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
آره توکلم که فقط ب خداست...جز اون کسی نمیتونه کاری برام بکنه..فانلینگ باز شدن دهانه رحمه

اخي عزيززززم 😍😍😍😍😍😍 باردارين؟؟ الآن تايپيكتون خوندم

تورو خدااا از تجربه هاي درمان واريكوسل بگيد برام

سه ماهه داغونم و نااميد 

عزیزم چیکار کردی بچه مونده؟ مال منم ۲۰میلی هست

دوست عزیز الان وضعیت چطور هست منم فانلینگ 20 میل و طول سرویکس 10میلدارم دارم سر کلاژ شدم استراحت مطلق چطوره

خوش اومدی ب زندگی... زندگیِ مامان
دوست عزیز الان وضعیت چطور هست منم فانلینگ 20 میل و طول سرویکس 10میلدارم دارم سر کلاژ شدم استراحت مطل ...

طول سرویکس بازم کمتر شده...توکل کن به خدا فقط،کاری جز استراحت و دعا از دستمون برنمیاد،فقط دستشویی برو فرنگی اونم غیر اون هیچی مواظب باش یبوستم نگیری،فقط بخواب

خدایا کمی آرامش فقط همین
طول سرویکس بازم کمتر شده...توکل کن به خدا فقط،کاری جز استراحت و دعا از دستمون برنمیاد،فقط دستشویی بر ...

مرسی عزیزم پناه بر خدا من که همش رو تختم. ولی تو جام زیاد قل میخورم نمیدونم خطر داره یانه

خوش اومدی ب زندگی... زندگیِ مامان