2777
2789
عنوان

الهی قربونتون برم دلم براتون تنگ شده بود خوبین

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 34 پست
خدا رو شکر خوبی الهی همیشه حال روحی و حال جسمیت خوب باشه و سالم و پر از عشق باشی اصلا ی حالیم دلم ...

همچنین عزیز  دل منم همین حس رو دارم ولی روحی اصلا خوب نیستم اتفاق تلخ زیاد بوده دیگه....

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

انتظار زیادی نیست اگه ازتون بخوایم کمتر با حس سرخوشی و شادی حرف بزنین... حداقل احترامه بنظرم... که ...

قطعا حق داری عزیزم و درست میگی 

اما خواهشم اینه حداقل این سایت بذارین باشه 

این حرفا بذارید واسه حا دیگه.  ما هم بچه همین اب و خاکیم.  خونه ما هم اخبار نشون میده 

اما اینجا جاش نیست

اینجا یه عده خانم باردار دور هم جمع شدن و درمورد زندگی رپزمره صحبت میکنن و بهتره از حاشیه و استراس و اضطراب دور باشن 

لطفا شما درک کنید اینبار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چقدر حست مثل حس منه منم انگار گم کردمو پیدا کردم خوشحالم که دارمتون این چندروز فهمیدم اگر دوستان مجازی نباشن چقدر تنهام🥲

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

@ترنم_ترنم     سلام عزیزدلممممم چطورررررررری کجاییی چقدررر یهویی دلتنگت شدم چرا نیستی اص ...

سلاااام آسمون من تو خوبی 😍😍😍😍 وای چ خوشحال شدم تگتو دیدم عزیز دلم خوبببییییی😍😍😍😍😍😍🌸🌸🌸🌸🌸نی نی چطوره وای خدااااا 😍😍😍😘😘😘

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سلاااام آسمون من تو خوبی 😍😍😍😍 وای چ خوشحال شدم تگتو دیدم عزیز دلم خوبببییییی😍😍😍😍😍😍🌸🌸🌸🌸 ...

فدات عزیززززم 

یهویی رفتم توی فکرت 

من خوبم عزیزم مرسی 

چرا نیستی انگار توی سایت نمیبینمت اصلا